Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Romano bekræfter: Chelsea i forhandlinger med Premier League-profil

Af Emil Plovgaard
28.09.2024 Kl. 18:35

Chelsea er i forhandlinger med Aston Villa om Jhon Duran.

Sådan lyder meldingen fra den normalt velinformerede transferjournalist Fabrizio Romano.

Læs også: Cole Palmer sætter rekord i vild Chelsea-sejr

Han nedtoner samtidig snakken om, at FC Barcelona også er gået ind i kampen om colombianeren.

– Der har været nogle rygter om, at Barcelona jagter Jhon Duran, men lad mig sige det sådan; i øjeblikket er Barcelona ikke aktive i forhandlinger med nogen angriber.

– De holder naturligvis øje med angribere på markedet, men det er ikke noget konkret, fordi Hansi Flick er meget glad med, hvad Robert Lewandowski leverer. 

– Jhon Duran var meget tæt på at skifte til West Ham i vinduet, som vi ved, men handlen kollapsede, efter at fem bud blev præsenteret af West Ham til Aston Villa.

– Duran ønskede at skifte, men en handel skete ikke klubberne imellem. Det var på grund af Aston Villa, de ønskede aldrig at acceptere disse tilbud, kun vildt store penge, omkring 447 millioner kroner.

– Der er nu rygter om, at adskillige klubber lurer på Jhon Duran, og jeg kan bekræfte, at Chelsea virkelig også forsøgte at hente ham.

Læs også: Chelsea-stjerne slår Premier League-rekord i første halvleg

– Chelsea sætter pris på spilleren, og de synes stadig godt om ham. Kontakten er i gang, men det er ikke noget, vi kan give en endegyldig opdatering på her og nu, siger Romano til Give Me Sport.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce