Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

City-sag kan få betydning for næste Guardiola-job

Af Emil Plovgaard
28.09.2024 Kl. 19:51

Pep Guardiola er i øjeblikket i spidsen for Manchester City.

De lyseblå fra Manchester er som bekendt rodet ind i en sag om 115 sigtelser af økonomisk karakter.

Læs også: Ny melding om Erling Haaland

Guardiola er en af favoritterne til at overtage jobbet som landstræner for England, efter at Gareth Southgate trak sig tilbage i kølvandet på EM-finalen.

Lee Carsley er indtil videre ubesejret som midlertidig landstræner for The Three Lions, men det vides endnu ikke, om han også ansættes i rollen på en permanent basis.

I Manchester City er Guardiola gået ind i det sidste år af sin kontrakt med de forsvarende engelske mestre, så denne kan blive hans sidste i klubben.

Daily Mail skriver, at det engelske fodboldforbund, FA, ønsker at ansætte Guardiola.

Det lyder dog samtidig, at den verserende sag omhandlende de 115 sigtelser kan få betydning for, om det rent faktisk sker.

– Guardiola ses af mange inden for fodboldforbundet som den bedste kandidat til jobbet på længere sigt, men der er en erkendelse af, at en sådan ansættelse ville være ambitiøst.

– Spanieren tjener i øjeblikket 179 millioner kroner pr. sæson på Etihad, og det er et beløb, der er helt uden for FA’s budget. 

Læs også: Opgivende Guardiola: Han er umulig at erstatte

– Mail Sport erfarer, at ledende skikkelser i fodboldforbundet også er bevidst om Citys nuværende kamp mod de 115 sigtelser i forhold til Premier Leagues økonomiske regler, og hvilket udfald enhver positiv konklusion kan få på muligheden for, at Guardiola bliver den langsigtede afløser for den nyligt fratrådte Gareth Southgate, skriver avisen.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce