Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Afsløring: Derfor kan Szczesny ikke skifte til Barca

Af Emil Plovgaard
29.09.2024 Kl. 11:06

Den 34-årige polak Wojciech Szczesny annoncerede i sidste måned, at han trak sig tilbage fra professionel fodboldspiller.

– Mit hjerte er ikke med længere, lød det fra den tidligere Arsenal-keeper.

Læs også: Ikke mere Saudi: Nyt forbud i Premier League

En U-vending er dog efter sigende under opsejling, da han har fået tilbudt muligheden for at skifte til FC Barcelona, hvor det normale valg mellem stængerne, Marc-André ter Stegen, er blevet ramt af en alvorlig skade, der potentielt kan være ødelæggende for hele hans sæson.

– Jeg forstår den svære situation, der er opstået for dem efter Marc-André ter Stegens skade, og jeg mener, det ville være respektløst, hvis jeg ikke overvejede denne mulighed.

– Jeg har en masse respekt for Barcas historie. Det er en af verdens bedste klubber, fortalte han for nylig til Sport.

Det plejer at være en rimelig simpel proces, når spillere kan hentes på frie transfers. Der er ingen klub til at forhandle en sum med, og de kan også hentes uden for transfervinduets fastlagte perioder,

Men selvom Barca har forsøgt på en transfer, er den endnu ikke kommet i stand, og derfor var det Iñaki Pena, der vogtede buret i 4-2-nederlaget til Osasuna lørdag aften.

Ifølge Relevo kan en signing af Szczesny i øjeblikket ikke komme i stand som følge af tekniske problemer hos La Liga.

Det forlyder, at det er økonomiske problemer, der er skyld i miseren. Det er et problem, der har vedvarende for klubben fra Camp Nou i de seneste år.

Der er dog et håb om, at aftalen kan komme i hus i løbet af oktober.

Szczesny er et produkt af Agrykola Warszawas akademi. Han skiftede senere til byens storklub, Legia, inden han tilsluttede sig Arsenals akademi.

Læs også: Mads Hermansen tangerer David de Gea

Det endte med, at han blev førstevalg for The Gunners, hvor han to gange var med til at vinde FA Cuppen med klubben fra London.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce