Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Tysk stjerne åben for Premier League-skifte

Af Emil Plovgaard
29.09.2024 Kl. 15:53

Kontraktsituationen omkring Jamal Musiala fører konstant til spekulationer og rygter, hvor et skifte til Premier League også er på tale.

Bayern München har angiveligt genoptaget forhandlingerne med den tyske stjerne, men en aftale er stadig langt væk.

Læs også: Forventede startopstillinger: Manchester United – Tottenham

Der er således ingen garanti for, at Musiala, hvis kontrakt udløber i 2026, forlænger sit ophold på Allianz Arena.

Bayern München er desperate efter at sikre stjernespillerens signatur, og for nylig benyttede klubbens præsident, Herbert Hainer, sig af medierne, da han valgte at ytre sin kærlighed til Musiala via avisen Abendzeitung.

– Jeg er nødt til at sige, at vi elsker Jamal mere end noget andet. Han er en årtusindspiller, og vores primære prioritet er at sikre ham til FC Bayern i det lange løb, sagde Heiner til avisen i fredags.

Bayern München er bevidst om, at Musiala har et særligt forhold til England, hvor han voksede op. Han repræsenterede også The Three Lions på ungdomsniveau.

Den tidligere Chelsea-spiller har tidligere fortalt, at han ville elske at spille i Premier League en dag. Og endnu en gang har han fået alarmerne til at blinke med en udtalelse, der vækker særlig opsigt hos både Manchester United og Manchester City, der begge meldes ude efter offensivstjernen.

– Jeg har i virkeligheden ikke nogen plan. Man tager imod, hvad der kommer. Jeg forsøger ikke at tænke for langt frem, for situationerne kan ændre sig på en årlig eller månedlig basis.

Læs også: The Athletic: Her kan Ten Hag være fortid

– Som seksårig, troede jeg ikke, at jeg ville være i England som syvårig. Jeg ved det ikke. Jeg er åben for alt, men jeg er meget glad for, hvor jeg er nu, siger Musiala i et interview med The Times.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce