Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Astronomiske bud på vej på Liverpool-stjerne

Af Emil Plovgaard
29.09.2024 Kl. 12:29

Det lader til, at 2024/25-sæsonen kan blive den sidste for Mohamed Salah hos Liverpool.

Sådan lyder meldingen fra mediet CaughtOffside.

Læs også: Van Dijk vil forlænge med Liverpool – på én betingelse

Den egyptiske stjerne er gået ind i det sidste år af sin kontrakt med klubben fra Anfield, og indtil videre er der ikke gjort tegn til, at den 32-årige forlænger sin kontrakt.

Saudi-Arabien ønsker at udnytte kantspillerens delikate situation hos Premier League-klubben, og interessen er bestemt ikke ny.

I sommeren 2023 forsøgte Al-Ittihad at hente Liverpool-stjernen, som der blev budt 1,3 milliarder kroner på. Et bud, klubben afviste.

Det statsejede konsortium fra Saudi-Arabien, Public Investment Fund, forsøger at lande en forhåndsaftale med Salah i enten januar eller februar.

Der er ved at blive forberedt en lukrativ kontrakt med en kontraktlængde på to plus ét år. Det skal forstås på den måde, at de to år er en garanti, mens der er en option på de sidste 12 måneder.

Dertil hører en astronomisk løn, hedder det sig.

Salah har været i kontakt med klubber fra Saudi-Arabien, og i løbet af de kommende uger forventes det, at Public Investment Fund vil præsentere formelle kontraktudspil til egypteren.

Der er en stor tiltro i Saudi-Arabien til, at Salah vælger at acceptere et af disse tilbud.

Al-Ittihad regnes med at stå øverst på listen, men andre klubber, såsom Al-Hilal, Al-Nassr og Al-Ahli, der også ejes af konsortiet, er også potentielle destinationer.

32-årige Salah har formået at score 216 mål og levere 93 oplæg i sine 357 kampe for The Reds.

Læs også: Salah, van Dijk eller TAA? Legende udpeger den vigtigste prioritet

Med sine fem mål og fire oplæg indtil videre i denne sæson er der ikke indikationer på, at han er faldet i niveau med alderen. Snarere tværtimod.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce