Manchester United ydmyget af Tottenham

Af Morten Bruun Jørgensen
29.09.2024 Kl. 19:27

Manchester United tabte sæsonens anden hjemmekamp, da Tottenham søndag gæstede Old Trafford i en dramatisk kamp.

Allerede efter mindre end tre minutter kunne Brennan Johnson nemt bringe Tottenham foran efter sublimt forarbejde af Micky van de Ven.

Herefter lavede Manchester United den ene fejl efter den anden, men et velspillende udehold kunne ikke udnytte chancerne.

Kort før pausen fik Tottenham lettere betingelser, da Bruno Fernandes så direkte rødt kort for en tackling på James Maddison.

Bedøm selv: Var der rødt kort til Bruno Fernandes?

Anden halvleg var kun lige begyndt, da Tottenham fik bragt sig foran 2-0. En storspillende Dejan Kulusevski sendte bolden forbi André Onana.

Med 13 minutter tilbage af opgøret fik Dominic Solanke lukket kampen med sin scoring til 3-0. Det mål faldt efter en periode, hvor Manchester United havde været bedst.

3-0 endte også med at være kampen slutresultat.

Manchester United er nummer 12 i Premier League med syv point efter seks runder. Tottenham er nummer otte med ti point.

Statistik fra kampen

• Bruno Fernandes fik sit første røde kort for Manchester United. Det var portugiserens kamp nummer 242 for klubben.
  • Bruno Fernandes er nu en af fire Manchester United-anførere, som har fået rødt kort i en Premier League-kamp på Old Trafford.
  • Brennan Johnsons scoring er det tidligste Manchester United har indkasseret i en Premier League-kamp siden august 2023.
  • I første halvleg havde Tottenham 12 afslutninger. Det er det næsthøjeste antal afslutninger, som Manchester United set over hele sæsonen har fået i mod sig – vel at mærke set over en hel kamp.

Læs fodboldhistoriker Michael Kjærbøls optakt til rundens sidste kamp.