Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

‘Mundtlig diarré’: Erik ten Hag gjort til grin

Af Emil Plovgaard
30.09.2024 Kl. 12:35

Erik ten Hag og Manchester United har fået en skidt indledning på indeværende sæson.

Det er blot blevet til to sejre i seks kampe.

Læs også: Paul Scholes revser ny United-signing efter ydmygelse

De Røde Djævle har tabt til Liverpool og Tottenham hjemme på Old Trafford, hvor man blot har formået at score en enkelt gang i denne sæson.

I onsdags måtte klubben nøjes med 1-1 mod FC Twente i Europa League, og det blev søndag fulgt op med en 0-3-afklapsning mod Tottenham.

Den tidligere Feyenoord-manager Willem van Hanegem skriver i sin klumme for Algemeen Dagblad, at det ikke var noget mirakel, at Twente fik 1-1 mod United.

– Lad mig begynde med noget positivt, for ellers vil det beklagende folk kun sige, at jeg er negativ. Jeg nød virkelig at se Twente med nærmest udelukkende hollandske spillere og en fremragende tysk målmand i sidste uge i Manchester.

– Ikke kun på banen, men også på lægterne. Alle disse entusiastiske tilskuere. Det er den rette måde at tiltrække sig opmærksomhed til en klub. Det var rart, at de fik et point. Men lad venligst være med at kalde det en form for fodboldmirakel, skriver Van Hanegem.

Læs også: United har fundet Ten Hag-afløser

Manchester United har fået syv point efter seks kampe i Premier League. Klubben ligger nummer 12 i Premier League med seks point op til Chelsea, der er på fjerdepladsen.

Forud for opgøret mod Tottenham fortalte Erik ten Hag, at klubbens transferstrategi nu beror sig på at hente primært unge spillere.

Det lød også, at tålmodighed var nødvendig, hvis klubben skulle kunne levere. 

Van Hanegem er forundret over, at Ten Hag er nødsaget til at forsvare sig med dårlige undskyldninger.

– Manchester United er så middelmådige. Man kan næsten ikke tro det. Det blev også tydeligt i søndagens kamp mod Spurs.

– Det, der er endnu mere skørt, er, at Ten Hag siger de mærkeligste ting. De penge, han blev tilladt at bruge på at forstærke sin trup, ville give en hest hikke. Men han bliver ved med at tale om et ungt hold, og at de stadig er inde i en proces eller noget i den dur.

– Jeg starter med holdopstillingen mod Twente med alderen i parentes. Onana (28), Mazraoui (26), Maguire (31), Martinez (26), Dalot (25), Ugarte (23), Fernandes (30), Eriksen (32), Diallo (22), Zirkzee (23) og Rashford (26). Det var ikke reserveholdet eller noget, vel?

– Sikke en omgang nonsens. Jeg ville ikke engang sige sådan noget. Ja, den danske angriber, Rasmus Højlund, kom på banen. Han er 21 år, men 485 millioner kroner værd. Hvordan er det muligt i så stor en klub at tale så meget nonsens, spørger Van Hanegem.

Læs også: Ny favorit: Han skal afløse Ten Hag

Chris Sutton gik skridtet videre, da han var direkte fra en udsendelse på BBC Radio 5 Live, hvor han var stærkt utilfreds med Ten Hags kommentarer efter kampen.

Hollænderen forklarede, at Fernandes’ udvisning ændrede alt, og at det var en uretfærdig beslutning af dommeren.

– Ten Hag har mundtlig diarré.

– Jeg ved ikke, hvilken kamp han så. Den runde, de gik efter kampe, er en runde for tabere. Qarabag gav mere modspil til Tottenham, end Manchester United gjorde i dag.

Læs også: Premier League melder ud om Fernandes-udvisning

– Det er denne type præstationer, der giver en fyreseddel til en manager, lød det fra Sutton ifølge Daily Mail.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce