Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ville væk fra Manchester United efter 20 minutter under Erik ten Hag

Af Emil Plovgaard
02.10.2024 Kl. 17:58

Phil Jones var overbevist om, at han ville væk fra Manchester United efter det første træningspas under Erik ten Hag.

Jones tilbragte 12 år på Old Trafford, men traf en beslutning om at ville væk fra klubben på blot 20 minutter.

Læs også: 716 millioner: United vil af med dyr signing i januar

Jones forlod klubben sidste år, efter at han var gået glip af Ten Hags debutsæson i en overvejende del af denne som følge af en knæskade.

Blot få minutter inde i det første træningspas under Ten Hag, besluttede Jones sig for, at han ikke ville mere. Han kunne simpelthen ikke opfylde de fysiske krav, fortæller han selv.

– Jeg kom tilbage, den første dag, og jeg var virkelig spændt. Erik ten Hag var kommet til. En frisk start. Man er tilbage på græs. Støvlerne er på.

– Jeg kunne mærke noget i mit knæ, men tænkte, at det nok ville gå væk på et tidspunkt, og at det ikke ville være der for evigt.

– Vi lavede en øvelse, hvor vi skulle sparke bolden i nettet, lunte rundt om nogle kegler, bare en lille opvarmningsøvelse. 

– Og jeg overdriver ikke; jeg kunne ikke aflevere bolden med højre fod. Jeg tænkte, at nu kommer denne manager ind, og så kan jeg ikke engang klare 20 minutter i en træningssession.

– Jeg kom gennem træningspasset. Jeg afleverede udelukkende bolden med ydersiden af min venstre fod. Jeg var blevet ret god med min venstre fod, og jeg var teknisk virkelig god med min venstre fod, for jeg var nødsaget til at blive bedre.

– Jeg spillede udelukkende med min venstre fod i den resterende del af træningspasset, men jeg kan huske, at jeg vendte mig rundt og skulle sætte i sprint, og så kunne jeg mærke noget i knæ. Jeg kunne ikke klare mere.

Læs også: 627 millioner: Liverpool vil kapre United-signing

– Jeg gik over til fysioterapeuten og fortalte, at dette var mit sidste træningspas. Og den dag i dag er det stadig mit sidste træningspas. Jeg var færdig, siger Jones til The High Performance-podcasten.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce