Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

- Liverpool vil sprænge banken for ham

Af Emil Plovgaard
02.10.2024 Kl. 18:25

Da Liverpool i 2017 hentede Mohamed Salah i AS Roma, var der tvivl om, hvorvidt egypteren ville være i stand til at leve op til kravene i Premier League efter et falleret ophold hos Chelsea inden skiftet til den italienske hovedstad.

Men de 305 millioner kroner, som The Reds dengang valgte at spendere på egypteren, har siden vist sig at være givet godt ud.

Læs også: Sat i forbindelse med stort job: Nu bryder Klopp tavsheden

Salah har nemlig etableret sig som noget af en legende på Merseyside, hvor han har været med til at vinde Premier League, Champions League og andre betydningsfulde trofæer.

Men efter syv år på Anfield hænger egypterens fremtid i en tynd tråd, idet han er gået ind i det sidste år af sin kontrakt med klubben.

Fra januar kan han derfor forhandle frit med udenlandske klubber, men selv forholder Liverpool sig roligt til situationen, skriver mediet Football Insider.

The Reds føler sig overbevist om, at man kan lokke Salah til at skrive under på en forlængelse med klubben.

Og ifølge transferekspert Mick Brown vil Liverpool være klar til at gøre alt for at lande Salahs signatur.

– Jeg mener, at Liverpool vil sprænge banken, hvad angår forsøget på at beholde ham.

– Af alle de venstrebenede spillere, der spiller på højre side, er han med længder den bedste.

– Liverpool uden Mohamed Salah er ikke det Liverpool, vi er vant til at se, siger Brown til førnævnte medie.

The Athletic skriver, at når man regner bonusser med, tjener Salah i omegnen af ni millioner kroner om ugen hos Liverpool.

Offensivspilleren lader fortsat til at være i god fysisk form, og han er da også startet denne sæson på forrygende vis, hvor det er blevet til fire mål og lige så mange oplæg i seks Premier League-kampe.

Læs også: 627 millioner: Liverpool vil kapre United-signing

Hans alder skal dog også med i overvejelserne, for han fylder 33 år næste år, så han vil formentlig blot have en mindre årrække tilbage i sig, såfremt klubben vælger at forlænge med ham.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce