Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

375 millioner: Liverpool har fundet Salah-afløser

Af Emil Plovgaard
02.10.2024 Kl. 20:13

Liverpool forbereder angiveligt et bud på Karim Adeyemi fra Borussia Dortmund, idet klubben forbereder sig på en tilværelse uden Mohamed Salah.

Det skriver den tyske avis Bild.

Læs også: Salah vil kun overveje én transfer

Adeyemi har været imponerende, siden han skiftede til Borussia Dortmund fra Red Bull Salzburg i 2022.

Også i denne sæson har han taget den fornemme stime med sig ind, og tirsdag blev det til et hattrick i 7-1-nedsablingen over Kasper Schmeichel og Celtic i Champions League.

De tre mål i tirsdagens opgør betyder, at Adeyemi nu er oppe på fem mål i de seneste otte kampe.

Liverpool har adskillige gange sendt talentspejdere af sted for at overvåge 22-årige Adeyemis udvikling.

Angiveligt skulle man være klar til at byde 50 millioner euro, svarende til omtrent 375 millioner kroner, for at bringe ham til Premier League.

Næste sommer er der en stor sandsynlighed for, at Salah forlader Anfield, når hans kontrakt udløber, og Liverpool ser altså efter sigende den tyske landsholdsspiller som hans naturlige afløser.

Salah har tidligere indikeret, at han ikke skriver under på en forlængelse, og at dette er hans sidste sæson hos The Reds. Hans agent har dog for nylig langet ud efter de medier, der skriver, at de er i tæt kontakt med Salahs nærmeste.

Læs også: – Liverpool vil sprænge banken for ham

Salah har scoret otte mål i fem kampe i denne sæson, og den 32-årige håber, at han kan udbygge stimen, når Arne Slots mandskab onsdag aften møder Bologna i Champions League.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce