Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Dansker kan afløse Ten Hag, siger ekspert

Af Emil Plovgaard
03.10.2024 Kl. 15:20

En ny Premier League-runde er bag os, og vi nærmer os så småt en ny. I takt med dette er presset på Erik ten Hag blot vokset og vokset som manager for Manchester United.

Hollænderen er mildest talt fyringstruet i øjeblikket, og derfor er der alskens spekulationer om, hvem der kan overtage hans job.

Læs også: Schmeichel mindes vildt skænderi: Var nær blevet fyret

Viaplay-ekspert Peter Kjær har et klart bud på en afløser på den korte bane.

– På den korte bane tror jeg, at Ruud van Nistelrooy overtager i en periode. Om han så kan blive hængende sæsonen ud, det er nok resultaterne på den korte bane, der kan afgøre det.

– Det er ikke sikkert, at man finder en permanent afløser efter de første runder, hvor Ten Hag bliver fyret.

Ud fra en forudsætning om, at van Nistelrooy blev hængende frem til jul, blev Peter Kjær bedt om at udpege et alternativ.

– Der er nævnt mange navne. Jeg har også nogle bud, som jeg synes er interessante.

– Der er nævnt Tuchel, Zidane, Southgate. Trænere, der lige nu går ledige og derfor er de interessante. Det er også velkendte navne.

Peter Kjær mener, at Manchester United bør bevæge sig lidt væk fra de velkendte trænernavne og i stedet gå ud efter en manager – som eksempel Thomas Frank – der har en klart defineret spillestil.

– Det, jeg synes er interessant, hvis United gik en lidt anden vej og gik med Iraola fra Bournemouth. Jeg synes, det er interessant at få nogle nye navne bragt i spil.

– Han har en klart defineret spillestil.

– Og ved du hvad, vores egen Thomas Frank har også sin egen klart definerede spillestil. 

– Jeg kunne godt tænke mig, der kom en manager som Iraola eksempelvis, der har en klar idé om, hvordan holdet skal spille. Det kan vi jo se med Bournemouth, hvor fremragende fodbold, de spiller og med få midler, siger Peter Kjær.

Se hele videoen i afspilleren øverst i artiklen.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce