Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Romano: INEOS har udpeget ideel Ten Hag-afløser

Af Emil Plovgaard
03.10.2024 Kl. 16:05

Manchester United står overfor en særdeles afgørende beslutning, hvad angår fremtiden for klubbens nuværende manager, Erik ten Hag.

Efter seks kampe står De Røde Djævle blot noteret for to sejre, mens det også er blevet til tre nederlag, heriblandt store nederlag til både Liverpool og Tottenham på eget græs.

Læs også: Dansker kan afløse Ten Hag, siger ekspert

Søndagens 3-0-nederlag til Spurs har i særdeleshed sat hollænderen under pres, og der bliver nu stillet spørgsmålstegn ved hans videre fremtid på Old Trafford.

Den normalt velinformerede transferjournalist Fabrizio Romano mener, ligesom store dele af den engelske fodboldpresse, at vide, at Ten Hag har de kommend to kampe mod Aston Villa og FC Porto til at rette op på den skuffende sæsonstart.

Romano indrømmer samtidig, at klubben for nuværende ikke er i forhandlinger med nogen afløsere.

– Så der er ikke nogen umiddelbar risiko for Ten Hag. Det er helt sikkert. Manchester United taler ikke engang med andre managere på nuværende tidspunkt. Men holdet er nødt til at vise en reaktion i de kommende to kampe, det er klart.

Romano bemærker, at flere stjernemanagere står uden klub, så derfor er der en god liste, man allerede nu kan plukke.

– INEOS har god erfaring med fodbold, og det samme gælder for de nye direktører, der er kommet til klubben, Dan Ashworth og Jason Wilcox, der allerede har gode forhold med adskillige folk inden for fodboldverdenen, så jeg er sikker på, at de sidder klar.

– Man kan nævne en manager som Gareth Southgate, som INEOS virkelig sætter pris på.

– Så er der Graham Potter, der også er tilgængelig og en af de managere, de havde snakke med i sommer i form af Thomas Tuchel.

– Så der vil helt sikkert være kandidater, og Manchester United kan helt sikkert være klar. Men igen; det er vigtigt at nævne, at de ikke tænker på det i øjeblikket.

Læs også: Schmeichel mindes vildt skænderi: Var nær blevet fyret

– De har endnu ikke indledt en proces om, hvem der skal erstatte Ten Hag. De bakker stadig deres manager op. Men de ønsker at se en reaktion så hurtigt som muligt, siger Romano til The Debrief Podcast.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce