Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

José Mourinho i sensationelt comeback til Premier League?

Af Emil Plovgaard
03.10.2024 Kl. 17:47

Det er nogen tid siden, at vi har set José Mourinho i Premier League, men den 59-årige portugiser kan være på vej retur til Englands bedste række.

Sean Dyche er på glatis hos Everton, efter at klubben blot har vundet en ud af de seneste seks kampe i Premier League. Det betyder, at klubben i øjeblikket er på 16.-pladsen i tabellen.

Læs også: United-ledelsen ‘ekstremt skuffet’ over transfer

Den tidligere Burnley-boss’ situation på Goodison Park har været kompliceret af Farad Moshiris beslutning om at sælge klubben.

Dan Friedkin er på vej til at overtage 94,1 procent af aktierne i klubben fra Merseyside, og han ventes at skifte ud på managerpositionen, hvilket i sagens natur vil gå ud over Dyche.

Nu forlyder det fra mediet Football Insider, at klubben pønser på at erstatte ham med José Mourinho.

Friedkin har et indgående kendskab til Mourinho, da den amerikanske forretnings-mogul ansatte portugiseren i en stilling hos AS Roma tilbage i 2021.

Mourinho tilbragte to og et halvt år i stillingen i den italienske hovedstad, inden han skiftede videre til tyrkiske Fenerbahce.

Selvom Friedkin og Mourinhos veje altså skiltes i begyndelsen af dette år, så figurerer den tidligere Chelsea- og Manchester United-boss som ‘en stærk mulighed’ til at vende tilbage til England, hvor han kan erstatte Dyche.

Læs også: INEOS har udpeget ideel Ten Hag-afløser, melder Romano

I næste runde venter der en kamp mod Newcastle for Evertons vedkommende, inden den står på to ugers pause som følge af, at landsholdene igen skal i aktion.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce