Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

- Ten Hag bliver fyret inden jul

Af Emil Plovgaard
03.10.2024 Kl. 22:00

Den tidligere Chelsea- og England-stjerne Joe Cole tror, at dagene som manager for Manchester United er talte for Erik ten Hag.

Efter at klubben i den forgangne sæson sluttede på en historisk dårlig ottendeplads i Premier League, er problemerne fortsat ind i den nye sæson.

Læs også: Hollandsk legende revser nye United-signings

Ten Hags fremtid var allerede på spil i slutningen af den forgangne sæson, hvor han dog formåede at føre klubben frem til triumf i FA Cuppen. Det førte i sidste ende til, at bestyrelsen udviste tillid til ham.

Men nu har United blot vundet to ud af de første seks kampe i Premier League-sæsonen, hvor man ligger på en 13.-plads.

Et ydmygende 3-0-nederlag på hjemmebane til Tottenham har igen gjort, at rampelyset er placeret på Ten Hags skaldede isse.

Cole mener, at Ten Hag bliver fyret inden jul.

– Det er en virkelig svær del af jobbet, når man blev spurgt ind til andre, for i sidste ende, er det Erik ten Hags levevej.

– I de seneste 18 måneder har han været under pres så mange gange, og han har formået at trække resultater i land.

– Men i sidste ende mener jeg ikke, at rytmen helt er til stede hos Manchester United og Erik ten Hag, og de er ikke, hvor de er nødt til at være.

– Jeg vil være overrasket, hvis han stadig har sit job til jul, og det er aldrig en god del af vores job at sige ting som disse, men det er sådan, det ser ud, lyder det fra Cole til TNT Sports ifølge Eurosport.

Den tidligere engelske landsholdsangriber Peter Crouch er dog enig med Cole i vurderingen.

– Der har været nogle store skuffelser og en masse snak. Ret så ofte, når der har været snak om ham, har han rejst sig.

Læs også: Nyt navn på blokken: Premier League-manager kan afløse Ten Hag

– Der er en masse murren i krogene, og han har hele tiden skullet forholde sig til spørgsmål angående sit job, siger Crouch.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce