Af Emil Plovgaard
03.10.2024 Kl. 22:55

En Gudjohnsen var torsdag aften tilbage på Stamford Bridge.

Således besøgte den tidligere Lyngby-angriber Andri Gudjohnsen, der nu repræsenterer Gent, det store stadion i den engelske hovedstad, hvor Chelsea naturligvis tog imod belgierne.

Men der var ikke megen smil at spore hos islændingen, da kampens sidste fløjt lød.

Chelsea kunne nemlig hjemtage en 4-2-sejr.

Festen på Stamford Bridge blev indledt med et mål af Renato Veiga i kampens 12. minut.

Føringen blev fordoblet kort efter, at anden halvleg var fløjtet i gang, hvor nyindkøbte Pedro Neto gjorde det til 2-0.

Gæsternes Tsuyoshi Watanabe reducerede kort efter til 2-1, men ellers havde danske Filip Jørgensen i Chelsea-buret ikke det store at foretage sig denne torsdag aften.

Gent blev nemlig ikke lukket yderligere ind i kampen. Belgiernes tilnærmelser blev afvist af Christopher Nkunku, der kunne sende The Blues foran med 3-1 efter 63 minutters spil.

Det var ‘de nye signings aften’ hos Chelsea, hvor sommerindkøbet Kiernan Dewsbury-Hall kunne sende klubben foran med 4-1 efter ringe opdækning fra gæsterne.

Belgierne fik i slutningen af kampen et trøstemål, da israelske Omri Gandelman reducerede til slutstillingen 4-2.