Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Maguire udpeger problem: Det er sket alt for mange gange

Af Christian Frese
04.10.2024 Kl. 11:34

For tredje gang alene i denne sæson lukkede Manchester United tre kasser ind, da De Røde Djævle torsdag gæstede FC Porto i Europa League.

Efter at være kommet foran med 2-0 indkasserede United tre mål på 23 minutter. I sidste ende skaffede Harry Maguire 3-3 med et hovedstødsmål i overtiden, men de mange indkasserede scoringer giver panderynker efter store nederlag til Liverpool og Spurs tidligere på efteråret.

– Det er mere et mentalt problem, tror jeg. Det handler om tro. Det er noget, vi skal være bevidste om og sikre, at når vi indkasserer, så holder vi sammen og rejser os igen. Jeg har spillet for den her klub i seks år, og jeg ved, hvordan det fungerer, siger Maguire ifølge The Telegraph.

– Når du er foran med 2-0 og så indkasserer, ryger troen så lidt hos gutterne på, at vi kan vinde? Det er noget, vi skal fokusere på. Det er sket alt for mange gange. Hver gang, at du indkasserer, skal du nulstille og gå tilbage til planen, som skaffede os føringen. Det er noget, vi skal forbedre.

Marcus Rashford og Rasmus Højlund scorede indenfor de første 20 minutter, men allerede inden pausen havde Porto udlignet. United kom tilmed bagud indenfor de første fem minutter af anden halvleg, inden det, trods en udvisning til Bruno Fernandes, lykkedes Maguire at pande et Christian Eriksen-hjørnespark i nettet.

– Det er blandede følelser, ja. Når du starter så godt, og spillerne udfører planen så brillant og scorer to mål. Og så slukker fuldstændig. Vi slukkede fuldstændig defensivt. Så sætter du ild i det her stadion. Men jeg må rose gutterne for, hvordan de kæmpede, fortæller Erik ten Hag.

United har dermed spillet uafgjort i begge af holdets første to kampe i ligafasen. Spørgsmålet er, om Ten Hag også er træner, når United rejser til Istanbul for at møde Fenerbahce den 24. oktober. I weekenden venter et opgør i Premier League mod Aston Villa.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce