Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ekspert køber ikke Ten Hag-forklaring - aner konflikt

Af Christian Frese
04.10.2024 Kl. 14:20

Det har skabt røre, at Erik ten Hag tog Marcus Rashford ud i pausen under torsdagens 3-3-kamp mod FC Porto i Europa League.

Englænderen havde leveret et mål og et oplæg i de første 45 minutter, men blev alligevel pillet tidligt ud. Ten Hag forklarede udskiftningen med, at han har brug for friske og fitte spillere til søndagens kamp mod Aston Villa, men den forklaring tilfredsstiller langtfra alle.

– Jeg køber den ikke, siger TNT-eksperten Don Hutchinson, som var overrasket over beslutningen om at tage Rashford ud, efter at Porto havde fået udlignet Uniteds tidlige 2-0-føring.

– Marcus Rashford spillede virkelig godt og så skarp ud i første halvleg. Så ved 2-2 fortæller du mig, at han er blevet taget ud, fordi Ten Hag har et øje på Aston Villa-kampen? Hvis du fører 2-0 eller 3-0, er det forståeligt, hvis du tager ham ud, fordi du prøver at beskytte en spiller og give ham færre minutter før Villa-kampen.

– Men mens kampen er på vippen ved 2-2 i en stor kamp, så køber jeg ikke rotation, så jeg tænker på, om der har været en form for konflikt eller skænderi i pausen. Det kan ske. Det er, hvad jeg hælder til. Jeg kan tage fejl, men det er, hvad jeg hælder til.

Forholdet mellem Rashford og Ten Hag har tidligere været rygtet som værende iskoldt. Ten Hag var ingenlunde tilfreds med, at den 26-årige tog sig et par uheldigt timede byture i den seneste sæson. Omvendt skulle Rashford flere gange have ytret sig negativt om Ten Hag og hans træningsmetoder internt i United-truppen.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce