Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Schmeichel udpeger: Han er ligaens bedste keeper

Af Christian Frese
05.10.2024 Kl. 10:06

Alisson har langt hovedsageligt vundet kampen om pladsen i Brasiliens mål over Ederson, men det er Manchester Citys keeper, som pt. er Premier Leagues bedste.

I hvert fald hvis man spørger den måske bedste, der nogensinde har været. For ifølge Peter Schmeichel er Ederson ligaens bedste målmand efterfulgt af Arsenals David Raya.

– Jeg synes, at Raya kommer tæt på nu. Han har virkelig imponeret mig. Da han først etablerede sig som Arsenals nummer et, og den konkurrence var væk, har der bare været en anderledes aura omkring ham, siger Schmeichel i Stick to Football-podcasten.

Andre seriøse kandidater til titlen som den bedste keeper i Premier League er Alisson og Emiliano Martinez.

– Jeg synes, at Alisson er fantastisk i forhold til at lave store redninger og i én mod én-situationer. Men Alisson kæmper lidt med det med fødderne. Der er et par fejl, du ikke ser fra Ederson. Det er den eneste ting.

– Martinez har bevist, at Arsenal helt sikkert tog fejl og er en meget stor personlighed. Han hjælper sit hold meget. Ville han kunne klare jobbet i Manchester City? Det ved jeg ikke, men han er en vinder, en verdensmester, han har lige vundet Copa (America), og han er også på vej derhen (mod den bedste, red.), lyder vurderingen fra Schmeichel.

Schmeichel spillede otte sæsoner i Manchester United og vandt undervejs fem Premier League-titler. Han havde også korte ophold i Aston Villa og Manchester City.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce