Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Han bliver ny manager for Manchester United

Af Emil Plovgaard
06.10.2024 Kl. 10:09

Det er tab eller forsvind for Erik ten Hag, der kan miste sit job som manager for Manchester United denne søndag.

Sådan lyder det i al fald på rygtebasis.

Læs også: Tøfting forudser fyring: Han leger Komiske Ali

Og der er en afløser klar i kulissen, melder Daily Mirror nu.

Nuværende United-assistent Ruud van Nistelrooy vil nemlig blive tilbudt jobbet på en midlertidig basis, såfremt Ten Hag får efter søndagens kamp.

United sluttede på en historisk dårlig ottendeplads i den forgangne Premier League-sæson, og denne sæson er absolut ikke begyndt på en bedre måde.

Klubben har tabt halvdelen af de indledende seks kampe i den nye sæson.

Derudover er det blevet til to gange uafgjort i Europa League. Turneringen anses af Sir Jim Ratcliffe som en forholdsvis nem vej tilbage til Champions League.

Van Nistelrooys eneste tidligere trænerjob var hos PSV Eindhoven. Her følte den tidligere United-angriber, at assistenttræner Fred Rutten og adskillige førsteholdsspillere konspirerede mod ham tilbage i foråret 2023.

Hollænderen forlod sin stilling inden sæsonens sidste kamp, hvor klubben allerede havde kvalificeret sig til Champions League.

Bange for at dolke Ten Hag i ryggen

Derfor er van Nistelrooy meget bevidst om, at det ikke skal se ud, som om, han dolker Ten Hag i ryggen, hvis landsmanden bliver fyret efter kampen på Villa Park søndag.

– Van Nistelrooy er en meget principfast mand. Han følte sig forrådt i Eindhoven, og han ønsker ikke at blive set som manden, der gik bag om ryggen på Erik ten Hag, siger en hollandsk kilde til førnævnte avis.

Fredag ville Ratcliffe ikke fortælle mange informationer til pressen om Ten Hags nuværende jobsikkerhed.

– Jeg vil ikke svare på det spørgsmål. Jeg kan godt lide Erik, og jeg synes, at han er en rigtig god træner. I sidste ende er det heller ikke mit kald, siger den britiske rigmand. 

– Det er den sportslige ledelse, som er i Manchester United, der skal beslutte, hvordan vi bedst styrer klubben. Det team har kun været sammen siden juni eller juli. 

Læs også: Carragher revser United: Det kan koste 1,8 milliarder

– De var der ikke i januar, februar, marts eller april. Omar (Berrada, red) og Dan Ashworth kom først i juli, lød det fra Ratcliffe til BBC med henvisning til henholdsvis klubbens administrerende direktør og sportsdirektør.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce