Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ni millioner kroner om ugen: Cristiano Ronaldo vil hente Premier League-stjerne

Af Emil Plovgaard
06.10.2024 Kl. 10:25

Cristiano Ronaldo trygler og beder sin nuværende arbejdsgiver, Al-Nassr, om at hente Premier League-stjerne til klubben med klækkelig sum til følge.

Den tidligere Manchester United-mand har fundet sig godt til rette, efter at han skiftede til Saudi-Arabien efter sit kontroversielle exit i 2022.

Læs også: Han bliver ny manager for Manchester United

I øjeblikket ligger Al-Nassr nummer fire i den saudiske Pro League efter tre sejre og to uafgjorte kampe, og portugiseren har scoret fire gange i sæsonstarten.

I sidste sæson hentede klubben imidlertid ingen trofæer, men den femdobbelte Ballon d’Or-vinder – Cristiano Ronaldo – er af den overbevisning, at én spiller kan vende lykken.

Ifølge Daily Mirror ønsker Cristiano Ronaldo, at Al-Nassr henter Kevin de Bruyne fra Manchester City og tilbyder belgieren en ugeløn på knap ni millioner kroner.

Den 39-årige portugiser mener, at Al-Nassr bør udnytte belgierens nuværende kontraktsituation, idet De Bruynes aftale med Manchester City udløber ved udgangen af denne sæson.

De Bruyne har haft mindre skadesproblemer på det sidste, og derfor blev han heller ikke udtaget til Belgiens seneste landsholdstrup. Derudover er midtbanespilleren også gået glip af væsentlige opgør mod Arsenal og Newcastle i Premier League.

Belgieren nærmer sig sin 34. fødselsdag, og derfor kan det give mening, at parterne skilles inden længe, idet han bliver ved med at rende ind i diverse småskader.

Belgiens landstræner, Domenico Tedesco, har desuden fortalt, at De Bruyne også har bedt om at blive fritaget for landskampene mod Italien og Israel i november.

– Jeg havde en lang telefonsamtale med Kevin. Han har bedt om at springe denne lejr og novembers kampe over, idet han er nødt til at tage vare på sin krop.

Læs også: City med særlig forespørgsel til Premier League

– Programmet bliver endnu mere tætpakket som følge af VM for klubhold. Det er derfor, han ikke er her nu og til november. Men når det virkelig gælder – til VM – så vil han være der, forklarer Tedesco.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce