Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Bruno Fernandes chokeret over United-beslutning

Af Emil Plovgaard
06.10.2024 Kl. 11:20

Bruno Fernandes var angiveligt chokeret over én transfer, som Manchester United besluttede sig for at foretage sig i sommerens løb.

Adskillige spillere forlod Old Trafford i sommerens løb. Spillere som Scott McTominay, Mason Greenwood, Aaron Wan-Bissaka og Willy Kambwala vinkede alle farvel til klubben.

Læs også: Dansker får særlig rolle i Manchester United

Og så må man ikke glemme 19-årige Maxi Oyedele, der er et produkt af Manchester Uniteds eget ungdomsakademi. Han forlod klubben uden at spille en eneste kamp for førsteholdet.

Transferen overraskede Bruno Fernandes

Oyedele tilsluttede sig polske Legia fra Warszawa i en permanent handel, og det overraskede Manchester Uniteds anfører, Bruno Fernandes.

Det fortæller klubbens manager, Goncalo Feio, i et nyt interview. 

Feio rakte ud til sin landsmand Bruno Fernandes, da den polske hovedstadsklub i sommer jagtede Oyedele.

– Efter kampen mod Gornik, sagde jeg, at vi forhandlede med en spiller, der før eller siden ville ende på det polske landshold.

– Jeg vidste ikke, at han ville blive udtaget to dage senere. Hans kvalitet på bolden, personlighed, evne til at holde fast i bolden, hans beslutninger, hvornår han skal gå i pres, hvordan han spiller med én berøring …

– Det er ingen tilfældighed, at Bruno Fernandes, da vi talte med ham, sagde, at han var chokeret, at United lod ham gå, for han så god ud i pre-season.

– Hans fysiske modenhed, motorik og evne til at bruge sin krop befinder sig på et højt niveau. Selvom jeg ved, at fans og formentlig jer, journalister, elsker, hvad han gør med bolden, så giver Maxi os en stor fysisk tilstedeværelse på midtbanen, siger Feio ifølge Daily Mirror.

Oyedele blev født i Manchester og har en polsk mor og en nigeriansk far.

Læs også: Thomas Frank i spil til kæmpe job

Hans imponerende form hos Legia har gjort, at han overraskende nok er blevet udtaget til det polske landshold. Polakkerne skal i de kommende kampe i Nations League blandt andet møde Portugal. Her venter der for Oyedele altså venter et muligt gensyn med Fernandes.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce