Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

335 millioner: Liverpool klar til at byde på engelsk komet

Af Emil Plovgaard
06.10.2024 Kl. 15:56

Liverpool er angiveligt klar til at byde på Adam Wharton, der huserer på midtbanen hos Crystal Palace.

The Reds bydes dog op til dans af to konkurrenter i Premier League.

Læs også: Drømmer om Liverpool: United vil hente Højlund-konkurrent

I sommer ønskede Arne Slot og kompagni at hente en ny, defensiv midtbanespiller til klubben. En signing af det foretrukne transfermål, Martin Zubimendi, glippede dog i sidste ende.

Ikke desto mindre ønsker klubben tilsyneladende forstærkninger på området. Det på trods af, at Ryan Gravenberch har været imponerende på positionen hidtil i denne ssæon.

Lørdag var der endnu en pragtpræstation at spore fra hollænderen, der excellerede for Liverpool i klubbens 1-0-sejr over Crystal Palace.

Det forlyder fra transferjournalisten Ekrem Konur, at Liverpool er klar til at byde på Wharton i januar, selvom han ikke imponerede i lørdagens opgør på Selhurst Park.

Liverpool er efter sigende klar til at byde i omegnen af 335 millioner kroner for Wharton. Konur beretter, at The Reds og Manchester City allerede har været involveret i forhandlinger med Palace med henblik på en potentiel transfer.

Det ventes dog ikke at være nok, da Oliver Glasners mandskab ønsker i omegnen af 485 millioner kroner for den bare 20-årige englænder.

Foruden Liverpool og City, forlyder det, at også Manchester United har ladet sig notere af englænderens præstationer for Palace.

Han kan blive hentet ind som en egentlig afløser for Christian Eriksen, der ventes at forlade klubben i slutningen af denne sæson.

The Eagles befinder sig dog i en suveræn forhandlingsposition, da Wharton først har kontraktudløb i 2029.

Læs også: Liverpool vil hente engelsk landsholdsstjerne

Han er en forholdsvis ny mand hos klubben fra Croydon, som han tilsluttede sig i januar i år.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce