Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Erik ten Hag giver kontant svar

Af Emil Plovgaard
06.10.2024 Kl. 18:28

Forud for søndagens kamp mellem Aston Villa og Manchester United, var der stor spekulation om, hvorvidt det kunne blive den sidste kamp for Erik ten Hag.

Der venter et stormøde mellem de øverste hoveder i United-toppen i London tirsdag. Et møde, der potentielt kan få betydning for hollænderens fremtid.

Læs også: Medie: Højlund var Uniteds dårligste

Ten Hag slår dog fast, at han er i regelmæssig kontakt med klubbens ledelse, og at de alle er på samme side, hvad angår den nuværende proces.

– Vi taler altid sammen. Vi taler sammen hver uge, og vi er alle ombord på den samme båd, og vi ved, at vi er i gang med at arbejde gennem en længere proces.

Samtidig mener hollænderen, at klubben nu er sluppet forbi to svære udekampe. Kampene mod FC Porto og Aston Villa var på forhånd blevet defineret som skæbnesvangre for United-manageren. Det er blevet til to point i de opgør. Det skal nu vise sig, om han kan beholde sit job landsholdspausen ud.

– Vi er kommet forbi to meget svære udekampe. Dette er et hold. Vi viste den tro og tillid, vi har, lyder det fra Ten Hag til Sky Sports ifølge Daily Mirror.

Selvom det blev til et point på Villa Park, har Manchester United stadig skrevet negativ historie med kampens resultat. 

Erik ten Hag lægger dog vægt på det positive.

– Jeg mener, det er det fjerde rene bur i denne sæson. Man kan se, at vi havde en meget god organisation og sammenhold. Der var god karakter og god holdånd. Vi var besluttede og modstandsdygtige.

Læs også: Langsommere end Jonny Evans: Dansker er den langsomste i Premier League

– Vi indkasserede næsten ikke en chance, når vi forsvarer på denne måde og også har heldet med os. I sidste ende havde de én stor chance, men det var også den eneste chance, mener jeg, siger Ten Hag.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce