Efter vild de Gea-kamp: Tro mig, han er stadig et monster

Af Mikkel Wittorff Hollmann
07.10.2024 Kl. 06:59

Manchester Uniteds førstevalg i målet hed i en lang periode David de Gea.

Den spanske keeper kom til klubben fra Atletico Madrid tilbage i 2011, og han var på Old Trafford helt til slutningen af forrige sæson.

Her udløb de Geas kontrakt, og siden fulgte et år uden klub for den tidligere spanske landsholdsmålmand.

Men det ændrede italienske Fiorentina på i begyndelsen af august.

Her præsenterede de nemlig David de Gea, og keeperens comeback var en realitet.

Et comeback, der foreløbigt har været en betragtelig succes.

Søndag kulminerede David de Geas comeback, da Fiorentina på eget græs besejrede AC Milan med 2-1.

Undervejs reddede de Gea hele to straffespark.

Først var det Theo Hernandez, der i første halvlegs overtid brændt på de Gea, og efter 56 minutter var det så Tammy Abraham, der missede muligheden fra de 11 meter.

En præstation, der efter kampen kastede roser af sig fra Fiorentinas træner.

– Tro mig, han er stadig et monster. Han er en top verdensklasse spiller.

– Vi kan se, hvorfor han er en mester, en ægte en. Vi skal takke ham hver dag, han er top målmand og en rollemodel, sagde Raffaele Palladino efter kampen ifølge Fabrizio Romano.

Fiorentina har foreløbigt hentet 10 point i de første syv kampe i den italienske Serie A.