Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

United-stjerne skulle have været udvist, mener ekspert

Af Morten Bruun Jørgensen
07.10.2024 Kl. 20:37

Manchester United have været reduceret til ti mand for tredje kamp på stribe. 

Sådan lyder meldingen fra den tidligere topdommer Keith Hackett, som har set nærmere på den aktion, Marcus Rashford var involveret i mod Aston Villa. 

Her tacklede englænderen Leon Bailey, og den aktion burde ifølge Keith Hackett have givet Rashford det andet gule kort i kampen. 

– Marcus Rashford skulle have set sit andet gule kort for den tackling. Det var helt ærligt ret overraskende, at dommer Rob Jones ikke formåede at følge den korrekte lov, skriver Hackett i en klumme for The Telegraph

– Jeg kun tænke på, at Rashfords første gule kort for at fælde Matty Cash var lidt tyndt. Jones må have følt, at det var hårdt at udvise en spiller for de to hændelser. Men det skal dog ikke tages i betragtning, når man vurderer en spillers aktioner. Enhver hændelse skal ses på isoleret set. 

– Rashfords tackling på Bailey var irriterende og skulle have været sanktioneret. Hvis der var nogen debat, forsvandt den, da Erik ten Hag korrekt udskiftede ham for at sikre, at han ikke blev udvist ved sin næste forseelse.

Foruden den enkelt hændelse har Hackett en del rosende ord at sige om Jones, som ifølge ham er Englands tredjebedste dommer. 

Kampen mellem Aston Villa og Manchester United endte 0-0.  

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce