Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

- Han gør et brillant stykke arbejde

Af Christian Frese
08.10.2024 Kl. 10:55

Erik ten Hag er mildest talt under pres i Manchester United, men hollænderen får nu opbakning fra en tidligere mand i jobbet.

– Jeg synes, at han gør et brillant stykke arbejde. Jeg synes, at han har vist brillant modstandskraft i den situation, han er i, og jeg synes, at han bør krediteres for, hvordan han har håndteret sig selv, siger David Moyes på BBC Sport.

– Så vidt jeg ved, har jeg ikke set ham undgå nogen spørgsmål eller noget medieinterview, som I (pressen, red.) har udsat ham for. Jeg synes, at man skal give ham stor kredit for det, fordi det er et job, som vil tiltrække sig et enormt pres. Folk taler om det. Så jeg må sige, at jeg synes, at han gør et fremragende stykke arbejde.

Tirsdag skulle være en ekstremt vigtig dag for Ten Hags fremtid i United, da klubbens ledelse angiveligt holder et længere møde, hvor hollænderens position i klubben er blandt de øverste punkter på dagsordenen.

United har fået den værste start nogensinde på en Premier League-sæson med en 14.-plads efter syv kampe. Thomas Tuchel blandt en lang, lang række af kandidater har været rygtet som Ten Hags afløser.

Senest er et helt nyt navn blevet bragt i spil som Uniteds potentielt kommende manager.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce