Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Schmeichel peger på mulig Ten Hag-afløser

Af Emil Plovgaard
08.10.2024 Kl. 17:13

Manchester United overvejer i øjeblikket, om Erik ten Hag også fremover skal være klubbens manager.

Det sker ved et stormøde i Englands hovedstad, London, denne tirsdag.

Læs også: Tre Premier League-klubber i fare for pointstraf

Manchester United har fået otte ud af 21 mulige point i klubbens første syv kampe af den nye sæson, og der hviler et stadig større pres på Ten Hag.

Der har allerede været nævnt adskillige mulige afløsere til hollænderen, og nu peger Peter Schmeichel så på en oplagt kandidat.

Schmeichel: – Tuchel kan afløse Ten Hag

Han ønsker, at den tidligere Chelsea-boss Thomas Tuchel skal overtage roret.

– I de seneste to jobs, Thomas Tuchel har haft, hos Chelsea og i Bayern München, har han været i de to klubber på de forkerte tidspunkter.

– Chelsea var noget rod, da han var der, da de nye ejere kom ind. Hos Bayern var det noget lignende, fordi der var ændringer i lederrollerne.

– Jeg kan godt lide Thomas Tuchel. Jeg kan virkelig godt lide ham. Når jeg har dækket Champions League, har jeg snakket med ham og interviewet ham, hørt ham tale til sine spillere i det tekniske felt, og han ligner en, der ville være en god manager for Manchester United.

– Jeg mener ikke, han fik tingene på sin måde i Chelsea, og jeg ved med sikkerhed, at han ikke fik det på sin måde i Bayern München. Jeg mener, han har sådan en god aura omkring sig, at han passer ind hos United.

– Men Erik ten Hag er stadig manager, og jeg vil støtte ham, fordi jeg ønsker, at klubben skal gøre det godt. Jeg ønsker ikke, at United skal være en klub, der skifter manager hele tiden.

– Jeg håber, de holder fast i Erik, for vi har brug for noget stabilitet nu. Lad ham få en retfærdig vej til at opnå bedrifter.

Læs også: Tre mulige afløsere for Erik ten Hag

– Han har været udfordret af en masse ting de seneste to år. Nu har han bragt sine egne spillere ind. Lad ham vise os, hvad planen er, og hvad han kan gøre med denne fodboldklub. Hvis det ikke virker, så kan vi måske tale om en ændring, siger Schmeichel til podcasten Seaman Says.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce