Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Stjernetræner har afvist Manchester United

Af Emil Plovgaard
08.10.2024 Kl. 22:10

Manchester United har i øjeblikket problemer med at levere resultater under Erik ten Hag.

Der er ikke nogen klar defineret spillestil, og holdet roder rundt som nummer 14 i Premier League. Tillige har klubben en negativ målscore.

Læs også: Legende: Ham skulle United aldrig have solgt

Klubfodbolden er midlertidigt afbrudt som følge af en landsholdspause. Det betyder, at Ten Hag nu har to uger til at gentænke sine planer og kalibrere dem, inden der igen bliver spillet fodbold.

Manchester United har kigget på Simone Inzaghi som klubbens næste manager. Inzaghi har vundet Serie A med Inter. Han vil derfor være en attraktiv træner at få til klubben, da han ved, hvordan man vinder.

Men Inzaghi ønsker ikke et job hos Manchester United. Ifølge Sport Italia har han nemlig afvist muligheden for at overtage projektet på Old Trafford.

De Røde Djævle har været involveret i forhandlinger med Inzaghi med henblik på at gøre ham til klubbens næste træner, men møderne er ikke forløbet, som klubben selv havde håbet på.

Inzaghi er en af de bedst betalte trænere i fodboldverdenen. Italieneren hiver lige i underkanten af en million kroner hjem hver uge.

Læs også: United afviste Premier League-stjerne: Gik med Højlund i stedet

Det forlyder, at Manchester United også er i forhandlinger med en anden træner, mens der allerede er udpeget en favorit til at tage over efter Erik ten Hag.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce