Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

DBU med vild udmelding

Af Morten Jørgensen
09.10.2024 Kl. 16:38

I løbet af ganske kort tid lykkedes det for DBU at sælge alle billetter til den kommende Nations League-kamp mod Spanien i Parken. 

Således har DBU onsdag eftermiddag meldt ud, at der er udsolgt i Parken til opgøret den 15. november. 

Læs også: Christian Eriksen langer ud

– Det er helt utroligt, at så mange af vores fans har siddet klar og gjort, at kampen blev udsolgt lidt over middag, siger DBU’s fankoordinator Martin Ramtung. 

– Rammerne for en uforglemmelig aften er sat med besøg af de spanske europamestre i en vigtig kamp foran et fyldt Parken. Vi glæder os til at give den maksimale støtte til spillerne. 

DBU oplyser samtidig, at der kan komme flere billetter til salg. Det afhænger af, om det spanske fodboldforbund formår at sælge alle de billetter, som de har fået. 

– Vi kunne formentlig have solgt dobbelt så mange billetter til denne kamp, og det bekræfter blot, at interessen er enorm, siger DBU’s kommunikationschef Jakob Høyer.

Han advarer samtidig også mod, at der bliver solgt billetter til overpriser.

– Vi ønsker altid det bedste for vores fans, og derfor straffer vi også dem, som kun køber billetter for at tjene flere penge. Vi har en rigtig billetafdeling, som er klar til at hjælpe de fans, som skulle have spørgsmål eller vil sende deres billetter videre til andre fans under ordentlige forhold. 

Danmark møder lørdag aften Spanien på udebane i Nations League. Det opgør kan ses på TV 2 med kampstart klokken 20.45. 

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce