Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lavede kæmpedrop: Nu vil klubben erstatte ham

Af Christian Frese
10.10.2024 Kl. 12:54

Mod Sunderland leverede Illan Meslier et af årets helt store drops, og nu kan keeperens dage som førstevalg i Leeds være talte.

Ifølge den tidligere topscout i Manchester United Mick Brown arbejder traditionsklubben på at hente en ny målmand til det kommende transfervindue. Det skriver Football Insider.

Mediet skriver, at det er Mesliers ustabilitet, der har fået Leeds til at lede efter en ny keeper. Det fremhæver, at keeperen forud for Sunderland-kampen allerede havde lavet fejl mod Portsmouth, Hull og Norwich.

– Meslier repræsenterer for mig, hvad Leeds United er blevet til. Jeg synes, at de er totalt ustabile. De er noget rod til tider. De har venstrebacks, der spiller central angriber og alt det, og det fører til nogle frustrerer resultater for dem, siger Brown.

– En del af det er, at forsvaret skal have en målmand bag dem, der giver dem selvtillid. De har brug for en, der kan komme og sikre sig indlæg og lave redninger, du ikke forventer af dem. Men pludselig kaster han en ind i eget net, det fører bare til flere nerver og ustabilitet på holdet og i bagkæden.

Ifølge Brown var det ustabilitet hos keeperen og i holdet som helhed, der kostede oprykningen i seneste sæson. Her lå man længe i top to, men tabte til sidst andenpladsen til Ipswich, hvorefter Southampton var for stærke på Wembley.

Franske Meslier har været Leeds´ førstevalg siden 2020.

Læs også: Gravesen forstår ikke landstræners beslutning

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce