Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Southgate afslører: Bliver ikke United-træner

Af Christian Frese
10.10.2024 Kl. 14:48

Gareth Southgate har taget sig selv ud af kampen om at blive Manchester Uniteds nye manager, hvis Erik ten Hag bliver fyret i den nærmeste fremtid.

Den tidligere engelske landstræner har nemlig ikke tænkt sig at tage et nyt trænerjob indenfor det næste år. Det fortalte han torsdag ved en generalforsamling for European Club Association (ECA. En organisation, som har formål at varetage fodboldklubbers interesser i Europa) i Athen ifølge BBC.

– Jeg vil ikke træne i det næste år. Det er sikkert. Jeg skal give mig selv tid til at tage gode beslutninger. Når du kommer ud af en virkelig stor rolle, skal du give din krop tid, du skal give dit hoved tid. Jeg nyder mit liv, så der er ingen hast, sagde Southgate.

54-årige Southgate indikerede, at han gerne vil arbejde i forretningsdelen af fodbold. Han slog desuden fast, at han ikke vil træne et nyt landshold. Skulle han vende tilbage til klubfodbolden, vil det være første gang siden 2009, da han blev fyret efter tre år i Middlesbrough.

Efter fire år ude af fodbold gjorde Southgate comeback som engelsk U21-landstræner. I efteråret 2016 blev han så forfremmet til midlertidig og derefter permanent landstræner for A-landsholdet.

Southgate nåede 102 kampe i spidsen for England. Han vandt de 61, men tabte de to vigtigste: EM-finalerne i 2021 og 2024.

Læs også: United lukker i om Ten Hag

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce