Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Overraskende kandidat: Tysker udset til at afløse Ten Hag

Af Emil Plovgaard
13.10.2024 Kl. 13:42

41-årige Edin Terzic fra Borussia Dortmund er angiveligt i spil til at afløse Erik ten Hag hos Manchester United.

I den forgangne sæson førte Terzic klubben frem til finalen i Champions League, inden han trak sig tilbage i juni.

Læs også: – Manchester United skulle aldrig have solgt ham til Arsenal

Hans navn fremgår nu på kandidatlisten, såfremt United skulle beslutte sig for at skille sig af med hollænderen, der er kommet under et gevaldigt pres.

Terzic har nemlig beundrere på Old Trafford, skriver avisen The Sun. Han har opbygget erfaring til sin trænerkarriere gennem sin tid i England og hos Dortmund.

Den tyske træner fik sin træneruddannelse i England. Her knyttede han forbindelse til flere store trænernavne, herunder Graham Potter, der også sættes i forbindelse med jobbet.

Han har også arbejdet sammen med Slaven Bilic, da han var assistenttræner hos West Ham.

Klubben har angiveligt tidligere overvejet andre navne, såsom Gareth Southgate, Thomas Tuchel og sågar den nuværende assistent Ruud van Nistelrooy.

Ten Hag er sikker på, at han også står i spidsen for klubben i den kommende kamp mod Brentford. Ledelsen har endnu ikke givet en opdatering på hans fremtid efter stormødet i London tidligere på ugen.

United ligger for tiden nummer 14 i Premier League.

Også i slutningen af den forgangne sæson blev Ten Hag meldt fyringstruet, men en overraskende triumf i FA Cuppen med en finalesejr over lokalrivalerne fra Manchester City forlængede hans ophold.

Læs også: Ten Hag-fremtid på spil: Ratcliffe krævede svar på tre centrale spørgsmål

Tager man holdets nuværende resultatmæssige krise i betragtning, er det dog nok begrænset, hvor længe, han kan blive ved med at sidde på et trænersæde, der stiger i temperatur.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce