Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ny chef kan bringe Morten Hjulmand til Premier League

Af Emil Plovgaard
13.10.2024 Kl. 15:56

Lørdag blev det bekræftet, at Hugo Viana fra Sporting CP skal være ny sportsdirektør for Manchester City fra sommeren 2025.

Her vil han afløse Txiki Begiristain, der har været klubbens sportsdirektør i mere end 12 år.

Læs også: Stor beslutning i vente: City stiller skarp deadline til Guardiola

Lokalavisen Manchester Evening News beretter nu, at Viana kan bringe fire signings med sig fra Lissabon til Manchester.

Blandt dem er danske Morten Hjulmand.

– Midtbanespilleren skiftede til Sporting sidste sommer, men han er allerede nået et langt stykke. Inden for kort tid blev han udnævnt til klubbens anfører. Hans solide præstationer har sat ham på radaren hos Premier League-klubber, hvor Manchester United er kendt som beundrere.

– Da han blev spurgt om sin fremtid, fortalte Hjulmand til Tipsbladet: ‘Jeg vil sige, at det er en destination, jeg godt kunne se mig selv komme til i fremtiden. Om det er en drøm, det ved jeg ikke. Men det er et mål for mig at spille i Premier League en dag’, skriver avisen om Morten Hjulmand.

Men også Goncalo Inacio, Ousmane Diomandé og Geovany Quenda er angiveligt spillere, der kan tage med Viana til det engelske.

Viana hentede alle fire spillere til Sporting, heriblandt 17-årige Quenda, der blev lokket væk fra Benficas ungdomsakademi i en tidlig alder.

Viana har fået ry for at være manden bag store transfers hos Sporting CP i de senere år, hvor særligt salgene har boostet hans omdømme.

Læs også: Arteta og Premier League-manager var i spil som Guardiola-afløser

Bruno Fernandes, Manuel Ugarte, Matheus Nunes, Joao Palhinha og Pedro Porro har alle forladt klubben med klækkelige overgangssumme til følge.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce