Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Afsløring: Bruno Fernandes pressede på for stjernespiller til United

Af Emil Plovgaard
13.10.2024 Kl. 18:18

Piotr Zielinski er i vælten i disse dage. Han har gjort sig selv bemærket med en række udtalelser i et interview, og ikke mindst nu med en melding om, at Bruno Fernandes ønskede, at han skiftede til Manchester United.

Den 30-årige polak gjorde sig positivt bemærket hos Udinese i Serie A, inden han siden tilbragte størstedelen af sin karriere hos Napoli.

Læs også: Ny melding: Manchester United afvist af succestræner

Her spillede den polske landsholdsspiller mere end 350 kampe, inden hans kontrakt udløb i sommer. Herefter skiftede han til Inter.

Liverpool og West Ham var iblandt de klubber, som Zielinski blev kædet sammen med inden da. Polakken hævder, at Aurelio de Laurentiis, Napolis præsident, var tæt på at sende ham til sidstnævnte klub.

Manchester United havde også travlt i løbet af sommerens transfervindue, hvor klubben hentede Joshua Zirkzee, Leny Yoro, Matthijs de Ligt, Noussair Mazraoui og Manuel Ugarte for sammenlagt 1,6 milliarder kroner.

De Røde Djævle var på udkig efter en midtbanespiller hele sommer. Klubben lykkedes da også med at hente Ugarte, der var det foretrukne transfermål.

Bruno Fernandes pressede på for transfer

Men Zielinski hævder, at Bruno Fernandes gerne ville se ham i en United-trøje.

– På et tidspunkt ønskede Bruno Fernandes, at jeg skulle ende i Manchester. Vi er stadig i kontakt. Vi spillede sammen i Udinese, og i en af kampene slog vi på egen hånd AC Milan.

– Det var også tæt på med West Ham. Og De Laurentiis var også overbevist om buddet. De smed 261 millioner kroner på bordet.

– De var allerede begyndt at kigge på den læge, jeg skulle have derovre til min kone og barn. Træneren Spalletti tog mig til side og spurgte, hvad der skete, og jeg sagde, at jeg helst ville blive og kæmpe med om mesterskabet. 

– Han sagde, at han ønskede, at jeg blev, og at det ville være den bedste udgave af Zielinski. Jeg blev, for jeg kunne ikke mærke London.

– Liverpool sendte et privatfly til mig til Firenze, og jeg fløj med min agent, Bartlomiej Bolek. Vi kørte efterfølgende op til Jürgen Klopps hus og havde en god samtale. Det var første gang, at jeg havde fløjet på den måde. Han sagde, jeg var en blanding af Ilkay Gündogan og Cesc Fabregas.

– Vi så en Premier League-kamp i hans hus på det store TV. Jeg havde aldrig set noget lignende.

Læs også: Zidane drømte om tre United-stjerner: De forlod klubben kvit og frit

– Det var tættere på at ske med Arsenal end med Barcelona, for De Laurentiis ønskede ikke at modtage et par knægte fra La Masia i en byttehandel, siger Zielinski i et interview med The Foot Truck.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce