Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Medie: To nye bejlere til United-flop

Af Christian Frese
14.10.2024 Kl. 14:03

I sommer gik flere rygter på, at Manchester United var klar til at opgive Antony og lade ham smutte.

Nu er de tilbage, og det er med nye klubber klar i kulissen til at overtage brasilianeren, der har været en stor skuffelse i sine to år i Manchester.

Ifølge Caught Offside er Ajax nemlig parat til at hente kantspilleren tilbage. Hollænderne tjente omkring 700 millioner kroner på ham i 2022 og vil næppe skulle betale i nærheden af den pris for at købe ham til januar.

Også Crystal Palace meldes interesseret. Det samme gør Newcastle, som i september blev rygtet til at ville betale 354 millioner kroner, når vinduet åbner igen.

Ligeledes har Fenerbahce, Fluminense, Real Betis og Al-Nassr alle været nævnt af diverse medier som en mulig kommende klub for den 24-årige.

Caught Offside skriver, at United skulle være åbne for både en leje- og permanent aftale. Mest sandsynligt virker dog førstnævnte.

Bare otte mål har Antony været involveret i for United i sine første 56 Premier League-kampe. I denne sæson er han blot startet inde i en enkelt kamp: Carabao Cup-kampen mod Barnsley, der blev tævet 7-0.

Antony spillede to år i Ajax efter skiftet fra Sao Paulo i sommeren 2020. To år senere underskrev han en femårig aftale med United.

Læs også: Bruno Fernandes pressede på for indkøb

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce