Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Stjernetrænere flygter fra Manchester United: Insider afslører grunden

Af Emil Plovgaard
15.10.2024 Kl. 17:46

Manchester United har præsteret helt forfærdeligt indtil videre i denne sæson.

Erik ten Hags mandskab har blot scoret fem mål i klubbens første syv kampe i sæsonen.

Læs også: Manchester United intensiverer jagten: Vil hente tre stjerner i Bayern München

Det har ført til en 14.-plads i Premier League, hvor den seneste 0-0-kamp mod Aston Villa betød, at klubben blot har fået otte point i syv kampe.

Ten Hag er under pres fra medierne, fansene og bestyrelsen, og det forlyder, at De Røde Djævle har været på udkig efter en afløser.

Men for nu ser hollænderen ud til at blive i sit sæde. Han ventes at stå i spidsen for holdet i kampen mod Brentofrd i weekenden.

Thomas Tuchel, Eddie Howe, Gareth Southgate, Thomas Frank, Massimiliano Allegri og Zinedine Zidane har alle været kædet sammen med jobbet.

En del managers har meldt sig ud af billedet i den seneste stund.

Den forhenværende landstræner for England, Gareth Southgate, gjorde det ved at melde, at han ikke skal være træner det næste års tid.

– Jeg vil ikke træne i det næste år. Det er sikkert. 

– Jeg skal give mig selv tid til at tage gode beslutninger. Når du kommer ud af en virkelig stor rolle, skal du give din krop tid, du skal give dit hoved tid. Jeg nyder mit liv, så der er ingen hast, lød det fra Southgate.

Derudover forlyder det, at Thomas Tuchel er i fremskredne forhandlinger om at afløse netop Southgate.

Endvidere har Newcastles Eddie Howe tilsyneladende ingen planer om at forlade St James’ Park her og nu.

Dårlig beslutningstagen i Manchester United koster

Mick Brown, der har været assistenttræner for Manchester United, mener, at der er en helt særlig grund til, at kandidaterne forsvinder en efter en.

– De her managere er ikke dumme.

– De kigger på Manchester United og ser, hvordan klubben bliver drevet og de problemer, de har haft i nyere tid og undrer sig over, hvorfor de ville være en del af det.

– Derfor lader de alle til at falde ud af ræset eller tale om andre jobs. Det handler om klubbens beslutningstagen, og hvad folk udefra ser.

– Det har ikke været godt de seneste år. Klubben er en stor rodebunke, som det ser ud nu, og disse managere kommer ikke til at træde ombord på sådan en betændt båd.

Læs også: Manchester United har store skadesproblemer

– Selv under Ten Hag, der har fået opbakning af klubben, er tingene ikke gået efter planen. Det kommer til at blive et problem, når det kommer til at finde andre managere, siger Brown til Football Insider.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce