Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

1,1 milliard: City har udset afløser for Kevin de Bruyne

Af Emil Plovgaard
15.10.2024 Kl. 17:55

Florian Wirtz har været enestående, siden han kom tilbage fra en korsbåndsskade i december 2022. 

I den forgangne sæson hjalp han Bayer Leverkusen frem til det tyske mesterskab, hvor den 21-årige offensivspiller scorede 11 mål og lagde op til yderligere 12 i 32 ligakampe. 

Læs også: Premier League udsætter møde om City-sag

Hans fremragende præstationer betød, at Leverkusen snuppede både den tyske liga og pokalturnering som ubesejret. Klubben nåede desuden frem til finalen i Europa League, hvor man tabte 3-0 til Atalanta.

Wirtz’ form fortsætter i denne sæson, hvor han allerede har scoret seks mål i de første 10 kampe. Denne imponerende udvikling har naturligvis vakt interesse fra flere topklubber, herunder Bayern München, der ønsker at hente ham. 

Derudover har der været mange forlydender om et skifte til Real Madrid næste sommer, hvor de ser Wirtz som den langsigtede efterfølger til Luka Modric. Manchester City og Liverpool er også med i ræset om den talentfulde spiller.

Den store spanske sportsavis AS har nu nyt om situationen og nævner, at Manchester City, Real Madrid, Bayern München og FC Barcelona alle er interesserede. 

Dog udelukker det store prisskilt, der lyder på 1,1 milliard kroner, FC Barcelona fra kampen om Wirtz.

Wirtz’ kontrakt udløber først i 2027, så Bayer Leverkusen befinder sig i en stærk forhandlingsposition. 

Mens Manchester City også nævnes som en potentiel destination, er det uvist, om Pep Guardiola vil være klubbens manager i den kommende sæson, og det kan få betydning for en eventuel transfer. 

Guardiola har en kontrakt, der udløber næste sommer, og der er rygter om, at det engelske fodboldforbund, FA, har taget formel kontakt til ham i begyndelsen af denne sæson.

– Forlader jeg City? Det er ikke sandt. Jeg har ikke besluttet mig endnu. Og det er heller ikke sandt, at jeg skal være den næste landstræner for England. 

Læs også: Manchester City kan blive ramt

– Hvis jeg havde besluttet mig, ville jeg sige det. Jeg ved det ikke. Alt kan ske, lød det for nylig fra Guardiola.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce