Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

For sløv til engelsk fodbold: Ny United-signing bør forlade klubben

Af Emil Plovgaard
15.10.2024 Kl. 19:36

Paolo Di Canio mener, at Joshua Zirkzee og Manchester United begge vil få gavn af, at den hollandske angriber udlejes til Juventus.

Zirkzee skiftede til De Røde Djævle fra italienske Bologna i sommerens løb, hvor han havde hjulpet den italienske klub med at kvalificere sig til Champions League. Hollænderen havde efter sigende en frikøbsklausul på 305 millioner kroner i sin kontrakt med italienerne, men Sir Jim Ratcliffe betalte angiveligt en højere sum for at slippe fri for konkurrencen.

Læs også: – Manchester United og England kæmper om den samme manager

Zirkzee scorede i sin debut for Manchester United i en kamp mod Fulham, men siden har det ikke været meget, man har set fra angriberen.

West Ham-legenden Di Canio er overbevist om, at Zirkzee ville have godt af et ophold andetsteds, da han mener, han er for sløv til engelsk fodbold.

– Jeg ville leje Zirkzee i Manchester United.

– De har foretaget nogle skøre valg i adskillige år, og ingen af dem fungerer. Ikke en gang Zirkzee, som er en smule for sløv til Premier League.

– Måske vil han bevise noget anderledes med mål og store præstationer, men i England angriber de fra første fløjt, og der bliver dømt 30 procent færre frispark.

– I Italien kunne vi se hans indflydelse for Bologna. United har allerede en angriber i form af Rasmus Højlund, og Marcus Rashford kan også spille angriber.

– Han ville være den perfekte profil for Juventus, fordi det også ville tillade (Thiago, red.) Motta at have en angriber med andre karakteristika end (Dusan, red.) Vlahovic.

Læs også: Zidane kræver én signing hos Manchester United

– Zirkzee er ikke en knusende målscorer. Han er ikke en spiller, der kan score 25 mål i en sæson, men han kan hjælpe andre med at gøre det godt, siger Di Canio til Tuttosport.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce