Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Vild udmelding: United-stjerner ‘fakede’ skader

Af Emil Plovgaard
16.10.2024 Kl. 18:11

Manchester United har ikke opnået samme højder rent resultatmæssigt, siden Sir Alex Ferguson forlod klubben for mere end et årti siden.

En række managere har forsøgt at få klubben tilbage på rette spor.

Læs også: Christian Eriksen forlader United: Tre destinationer byder sig til

For tiden er det Erik ten Hag, der oplever bøvl med at få De Røde Djævle til at præstere.

I den forgangne sæson blev det til en historisk dårlig ottendeplads i Premier League, og denne sæson er mildest talt også begyndt ringe.

Klubben er kommet historisk dårligt ud af startblokken og befinder sig på en 14.-plads efter de første syv kampe af sæsonen.

McCarthy: United-stjerner ‘fakede’ skader for at undgå kritik

Benni McCarthy, der har en fortid som førsteholdstræner i klubben, mener, at flere af klubbens største stjerner hævder, at de er skadet for ikke at skulle spille. Dermed kan de undgå kritik.

– Tiderne har ændret sig. Generationerne er forandret. Dengang ville træneren slå dig hårdt: ‘Benni, jeg har brug for dig, du er nødt til at vågne op’. Jeg tog det ikke personligt, for måske havde han ret.

– Hvis du råber ad en spiller nu, så får han et mentalt sammenbrud. Det er blevet mere skrøbeligt. Der er en masse ting, man ikke kan gøre eller sige. Man er nødt til at tænke på det mentale aspekt, og hvordan det vil påvirke dem. Har en spiller det godt med sit liv og sin familie?

– Det er årsagen til, at han (José Mourinho, red.) aldrig fik succes. Jeg mener, han var for ærlig og for direkte over for sine spillere. Han accepterede kun, at de var på deres bedste niveau, fordi han kendte deres fulde potentiale. Det er sådan, man blander sig med verdenstoppen.

– Vi accepterede det, fordi vi vidste det: ‘Denne fyr vil tage os til nye højder, så lad mig gøre, hvad han ønsker, for jeg vil med ham’.

Læs også: Tuchel indgik aftale med United: Derfor blev det England i stedet

– Hos United sigter de ikke efter større klubber: ‘Jeg er allerede hos United. Boss, jeg er skadet. Jeg ønsker ikke at spille, for jeg ønsker ikke at blive kritiseret, siger McCarthy i et opsigtsvækkende interview med SuperSport ifølge Football365.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce