Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ny Guardiola-kontrakt indeholder særlig klausul

Af Emil Plovgaard
16.10.2024 Kl. 19:17

Pep Guardiola nærmer sig slutningen af sin kontrakt med Manchester City, og spekulationer om spanierens fremtid fylder meget i medierne.

Guardiola blev blandt andet nævnt som en potentiel kandidat til det engelske landstrænerjob, men England valgte i stedet Thomas Tuchel

Læs også: Ambitiøs plan for at hente Erling Haaland afsløret

Ifølge flere medier var Guardiola det foretrukne valg for det engelske fodboldforbund, men han kunne ikke give et klart svar på, om han ville påtage sig jobbet.

Imens arbejder Manchester City hårdt på en etårig forlængelse af kontrakten med Guardiola. 

Klubben er optimistisk omkring en aftale, og man sigter efter at nå i mål med forhandlingerne mod slutningen af november.

Der er dog en detalje, som har skabt en del debat. Ifølge GiveMeSport vil en eventuel forlængelse af kontrakten indeholde en særlig klausul. 

Denne klausul vil give Guardiola mulighed for at forlade klubben, hvis Manchester City idømmes en straf, der resulterer i nedrykning eller eksklusion fra Premier League. 

Guardiola er blevet forsikret af klubben om, at man er uskyldig i de anklager, der er rettet mod dem, og at en nedrykning ikke er en mulighed.

– Guardiola har indtil videre forholdt sig tavst til sin fremtid, men i kulissen arbejder City hårdt på en 12 måneders forlængelse.

– Mulige konsekvenser fra Citys 115 sigtelser spiller sandsynligvis ikke ind i forhold til Guardiolas beslutning.

– Hvis Manchester City kendes skyldig, kan de i teorien blive tvangsnedrykket eller helt blive smidt ud af de engelske fodboldrækker. Det er det værst tænkelige scenarie, og Guardiola anser det ikke som en mulighed.

Læs også: – Manchester City kan stå overfor ‘åbenlyst stort’ problem

– Han er privat blevet forsikret, at klubben er overbevist om, at man er uskyldig, og enhver forlængelse vil med stor sikkerhed tillade ham en særlig klausul, der kan få hans kontrakt ophævet, skulle de forsvarende mestre rykke ned fra Premier League, skriver mediet.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce