Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Genovervejer skifte til Manchester United efter dårlige resultater

Af Emil Plovgaard
16.10.2024 Kl. 20:15

Manchester United har haft problemer i den tidlige fase af denne Premier League-sæson.

Erik ten Hag er gået ind i sin tredje hele sæson som manager for klubben, men der har ikke været tegn på forbedringer.

Læs også: Premier League-klub i private forhandlinger med Zinedine Zidane

Snarere tværtimod.

Klubben har blot vundet to ud af de første syv kampe i denne Premier League-sæson. Samtidig med det, er der en reel målkrise i gang, da det kun er blevet til fem mål i disse kampe.

Presset på Ten Hag har kun været stigende i løbet af landsholdspausen, som De Røde Djævle er gået ind til på en 14.-plads.

I sommerens løb hentede klubben fem nye spillere til i form af Joshua Zirkzee, Matthijs de Ligt, Leny Yoro, Manuel Ugarte og Noussair Mazraoui.

Men fremover kan det godt blive svært at lokke spillere til Old Trafford.

Det skriver Daily Mail.

For nylig er to transfermål hos De Røde Djævle nemlig kommet på andre tanker som følge af klubbens ringe indledning på sæsonen.

– Uniteds rædsomme sæsonstart kan have konsekvenser for klubben ved det kommende transfervindue til januar og næste sommer.

– Confidential (Daily Mails eksklusive klumme, red.) kender til to nylige transfermål, der er kommet på andre tanker, efter at de har set Erik ten Hags mandskab synke til 14.-pladsen i Premier League-tabellen, og manageren står overfor mere uvished angående sin fremtid.

– Alle fem spillere, der skiftede til United i sommer, hvor klubben brugte mere end 1,7 milliarder kroner, har mødt udfordringer i deres tidlige United-karriere. Leny Yoro har endnu ikke spillet en turneringskamp efter en skade i pre-season, mens Noussair Mazraoui er ved at hele sig efter en hjerteoperation, mens Joshua Zirkzee, Matthijs de Ligt og Manuel Ugarte alle har haft besvær med at finde deres ståsted i klubben.

– Det gjorde sig bemærket i den seneste kamp mod Aston Villa, hvor Ten Hag kun startede inde med tre af de spillere, han har hentet til United, hvor han har brugt mere end 5,3 milliarder kroner på to og et halvt år.

– Man kan næppe skyde skylden på potentielt nye signings, hvis de ønsker at se forbedring, inden de foretager et skifte, skriver avisen.

Læs også: Vild udmelding: United-stjerner ‘fakede’ skader

Manchester United skal møde Brentford efter landsholdspausen.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce