Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Hemmeligheden bag Tuchel-ansættelsen: Stjernetræner afviste England

Af Emil Plovgaard
17.10.2024 Kl. 15:30

Det endte onsdag med, at Thomas Tuchel blev ansat som ny engelsk landstræner. Inden da afviste Carlo Ancelotti angiveligt muligheden for at blive engelsk landstræner.

Det engelske fodboldforbund, FA, har været på jagt efter en permanent engelsk landstræner, efter Gareth Southgate sagde op i kølvandet på 2-1-nederlaget til Spanien ved EM-finalen i Tyskland i sommer.

Læs også: Pogba afslører: Afviste Guardiola

I de seneste to landsholdspauser har den vanlige U21-landstræner Lee Carsley stået i spidsen for The Three Lions.

Carsley blev anset som favorit, efter at han førte England frem til to sejre i den første landsholdspause, men siden blev andre managere sat i forbindelse med jobbet.

I podcasten The Rest Is Football diskuterede Alan Shearer og Gary Lineker mulighederne.

– Det er sket så hurtigt, ikke? Vi talte begge om, at der måske var en grund til, at Lee Carsley udelukkede sig selv.

– Måske havde du ret i, at der var noget, vi ikke vidste.

– Jeg håber virkelig, at de har talt med andre engelske managere. Jeg har fået fortalt, at de ikke talte med Eddie Howe eller forhørte sig hos ham overhovedet. Det har jeg fået at vide af pålidelige kilder, hvilket er en stor overraskelse for mig, for han er en enestående engelsk kandidat, siger Shearer i podcasten The Rest Is Football.

– Det er angiveligt blevet bekræftet, at de i sommer rakte hånden ud efter Pep Guardiola. Og jeg forstår også, at de har talt med Carlo Ancelotti, tilføjer Lineker i podcasten.

Et spansk medie har ifølge Football365 løftet sløret for, hvorfor Ancelotti sagde nej til England.

– Ancelotti forbliver fokuseret på sit arbejde hos Real Madrid, hvor han ønsker at tilføje nye trofæer og fortsætte i spidsen for en af verdens største klubber.

– Det engelske landstrænerjob kunne have været en ny udfordring i italienerens karriere, men hans beslutning om at blive i Madrid understreger hans forpligtelse til klubben, og han gør det klart, at han fortsat har en masse at tilbyde på Santiago Bernabeu.

– En beslutning, som har overrasket mange, idet Ancelotti altid har haft intentioner om at træne et landshold, skriver mediet.

Læs også: Derfor undgik Liverpool rødt kort

Tuchel begynder i rollen som engelsk landstræner ved årsskiftet. Dermed får Carsley også ansvaret i de kommende to landskampe i november.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce