Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

United-duo klarer frisag i City-sag

Af Emil Plovgaard
17.10.2024 Kl. 16:00

Manchester United føler sig sikre på, at hverken Omar Berrada eller Jason Wilcox kommer i klemme som følge af Manchester Citys nuværende juridiske kampe.

De Røde Djævle ansatte Berrada som administrerende direktør og Wilcox som teknisk direktør i den seneste sæson. Førstnævnte skulle dog vente til sommer, førend skiftet blev gjort officielt.

Læs også: Pogba afslører: Afviste Guardiola

Berrada skiftede til Manchester United direkte fra rivalerne fra Manchester City, mens Wilcox tilsluttede sig klubben fra Southampton. Inden da var han dog forhenværende akademidirektør i City.

De 115 sigtelser af økonomisk karakter mod klubben er lige nu til høring. En høring, der begyndte i sidste måned, og som ventes at vare 10 uger.

Avisen The Telegraph mener at vide, at de to ledende skikkelser i United ikke har rodet sig ud i noget dumt.

Den tidligere direktør hos Everton, Keith Wyness, mener, at Manchester City har udvist mod i løbet af hele sagen. Nu presser klubben på for at udvide Etihad Stadium, så der fremover kan være 62.000 tilskuere på stadion.

– Manchester City har været modige i hele situationen omkring de 115 sigtelser.

– De har kigget alle i øjnene, vedholdt deres uskyld, og kun tiden vil fortælle os, hvad der kommer ud af denne høring. Det er et stort tegn at forbedre Etihads kapacitet på dette tidspunkt.

– Men de er nødt til at gøre det for fortsat at kunne være konkurrencedygtige i Premier League. Hvis de får en straf, og de er ude af ligaen en sæson eller to … det er omkring den tid, det vil tage at færdiggøre byggeriet.

– De har holdt fast i deres uskyldig frem til den sidste dag, og det er endnu en del af dette. Tilhængere og entréindtægter har været et stort spørgsmålstegn hos City, men det kan bare være, fordi de har så mange store kampe så regelmæssigt.

Læs også: Stjernespiller går mest i Premier League

– Men de vil også være i stand til at tage imod turismefaktoren og udfylde disse sæder. De vil ikke have problemer med et stadion til 60.000 sæder, siger Wyness til Football Insider.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce