Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Premier League-klub lurer på David Moyes ved trænerfyring

Af Emil Plovgaard
17.10.2024 Kl. 18:37

Står det til Crystal Palace varer det ikke længe, før David Moyes kan vende tilbage til Premier League.

Skotten, der har stået i spidsen for Everton og West Ham tidligere i sin trænerkarriere, er i spil til at afløse Oliver Glasner på Selhurst Park, skriver mediet CaughtOffside.

Læs også: Chokmelding: Klopp til Championship-klub?

Glasner fik en fornem begyndelse på sin karriere hos The Eagles i den seneste sæson, hvor han overtog roret efter Roy Hodgson.

Denne sæson er dog ikke begyndt som håbet for Palace, og det lader til, at den østrigske taktiker må indstille sig på at miste sit job inden længe, såfremt tingene ikke forbedres.

Moyes har været uden for trænergerningen, siden han forlod West Ham mod slutningen af den forgangne sæson. Den skotske manager er dog klar til at vende tilbage til Englands bedste række.

Den 61-årige skotte har godt nok ikke vundet mange trofæer i løbet af sin karriere, og han blev noget af et flop hos Manchester United, hvor han slet ikke formåede at leve op til forventningerne efter afskeden med Sir Alex Ferguson i 2013.

Moyes har dog stadig et ry for at drive Premier League-klubber forholdsvist stabilt og måske endda være med til at skubbe overliggeren en smule.

Spillestilen er ikke specielt publikumsvenlig, men det tænker ledelsen hos Crystal Palace nok på som noget af det sidste i øjeblikket.

Læs også: Liverpool-stjerne ‘meget tæt’ på ny kontrakt

Klubben befinder sig under nedrykningsstregen med tre point efter de første syv kampe af sæsonen. Det er endnu ikke blevet til en sejr.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce