Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Haaland kræver stjernes afgang før kæmpe skifte

Af Emil Plovgaard
17.10.2024 Kl. 20:18

Erling Haaland har fået en fremragende begyndelse på denne Premier League-sæson.

Det er blevet til 10 mål i syv kampe for The Cityzens.

Læs også: Spændingen stiger: City-sagen tager en ny drejning

Målene har hjulpet klubben med at få en ubesejret begyndelse på denne sæson, hvor der er et point op til rækkens aktuelle førerhold, Liverpool.

Der er en masse uvished omkring klubben uden for banen i øjeblikket, hvor klubben i øjeblikket er genstand for en høring angående 115 sigtelser af økonomisk karakter.

Der er spekulationer om, at klubben kan se frem til pointstraf, nedrykning eller sågar udelukkelse af Englands bedste rækker, skulle klubben blive kendt skyldig. Samtidig har dette ført til rygter om manager Pep Guardiolas fremtid samt nogle af stjernespillerne.

Haaland er en af de spillere, der sættes i forbindelse med et skifte væk. Den 24-årige nordmand har vundet to Premier League-titler, en FA Cup og Champions League i løbet af sine første to sæsoner i England.

FC Barcelona, Real Madrid og Paris Saint-Germain har angiveligt planer om at hente ham.

Og nu forlyder det fra det catalanske medie El Nacional, at Haaland kræver, at Robert Lewandowski forlader FC Barcelona, såfremt han selv skal skifte til FC Barcelona.

Haaland er Barcelona-præsident Joan Laportas helt store drømmesigning for sommeren 2025. Samtidig forlyder det, at muligheden for, at han i fremtiden optræder i en Barcelona-trøje er ‘tættere på end mange tror’.

Haaland har dog en ganske klar betingelse, hvis han skal skifte. Han vil være den store offensivstjerne, og han vil ikke kæmpe om spilletiden med Lewandowski.

Læs også: Avis kårer: Her er de seks bedste spillere nogensinde

City-stjernen har gjort det klart, at han ikke vil dele rampelyset med polakken, som har scoret 71 mål i sine 106 kampe for den catalanske storklub.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce