Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

883 millioner: FC Barcelona afviser to United-flops

Af Emil Plovgaard
17.10.2024 Kl. 20:40

Manchester United brugte godt 1,6 milliarder kroner på at hente nye spillere til klubben i sommerens transfervindue.

Joshua Zirkzee, Leny Yoro, Matthijs de Ligt, Noussair Mazraoui og Manuel Ugarte blev alle hentet til klubben.

Læs også: Drømmer om Premier League: Leverkusen-stjerne tæt på transfer

Dermed var tonen optimistisk omkring klubben inden sæsonstart, men Erik ten Hags mandskab har fået en miserabel begyndelse på sæsonen med blot to sejre i de første syv kampe.

Uniteds dårlige sæsonstart kan føre til, at underpræsterende spillere kan blive solgt til januar eller næste sommer.

Tidligere på ugen slog Daily Mail fast, at Antony er tilgængelig for et udlån til januar, inden han så kan blive solgt videre næste sommer.

Antony, der kostede 771 millioner kroner, har endnu ikke startet inde i Premier League i denne sæson.

Heller ikke Tyrell Malacia har fået minutter i benene fra start i denne sæson. Han har været stærkt plaget af skader i de seneste to sæsoner.

Ifølge det catalanske medie El Nacional ringede Manchester United til FC Barcelona for at skille sig af med de to spillere i sommer. Et tilbud, der dog blev afvist af den catalanske storklub.

– FC Barcelona mener ikke, at Antony ville være en opgradering i forhold til Ferran Torres eller Ansu Fati, og derfor ønsker de ikke at vide noget som helst om denne løsning. Og det samme kan skrives om Malacia.

– Malacia har endnu ikke været i stand til at debutere i denne sæson, og som 25-årig ønsker United at skille sig af med den hollandske landsholdspiller for at gendrive nogle af de 112 millioner kroner, han kostede – eller en væsentlig andel af disse.

Læs også: United-legende anbefaler Rashford at skifte væk

– Men på trods af, at Barcelona ønsker at ophæve kontrakten med Gerard Martin – noget, der ville efterlade Alejandro Baldé som en mulig afløser i truppen – er Malacia ikke en signing, der er en del af planerne hos Deco eller Laporta. Så Ratcliffe skal forsøge at prøve lykken hos en anden klub, skriver mediet.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce