Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Thomas Frank ville afvise ‘kæmpe klub’

Af Emil Plovgaard
18.10.2024 Kl. 13:19

Thomas Frank står overfor en uvis fremtid, efter at han i løbet af de seneste seks sæsoner har leveret bemærkelsesværdige præstationer med Brentford. Jobsikkerheden rokkes der nok ikke ved hos Londonklubben, men konstant sættes danskeren i forbindelse med et nyt job andetsteds.

Oprykningen til Premier League i 2021 står som et klart minde for de fleste af klubbens tilhængere, og efterfølgende har den danske cheftræner formået at konsolidere The Bees i Englands bedste række.

Læs også: Journalist: Ny United-signing foræres væk

Det har ført til, at Thomas Frank er blevet sat i forbindelse med flere store trænerjobs. Torsdag kunne avisen Daily Mail, at danskeren nu er favorit til at overtage roret på Old Trafford, såfremt Erik ten Hag skulle få sparket. Favoritværdigheden er nu i danskerens favør, efter at Thomas Tuchel onsdag blev præsenteret som ny landstræner for England.

Den tidligere Tottenham-angriber Darren Bent er fuld af ros over for danskeren, som inden længe bør lande et job hos en top-otte-klub i Premier League.

– Han har været der, og han har været utrolig. Han bliver sat i forbindelse med adskillige jobs her og der. Men han har været loyal overfor dem. Vi taler om klubber, der rykker op fra The Championship og får problemer. I hans første sæson sluttede de som nummer 13 og bagefter som nummer ni. Det er bemærkelsesværdigt.

– Jeg er en stor fan af ham. Jeg mener ikke, at det er respektløst af ham at sige, at han ikke ved, hvad fremtiden bringer, og at han på et tidspunkt skal tage det næste skridt. Hvis man er ærlig, og Brentford-tilhængerne vil være ærlige omkring dette, så er de en mindre klub sammenlignet med størstedelen af klubberne i Premier League. Det er et faktum.

– Hvis en klub henvender sig til Thomas Frank, mener jeg, at han bør undersøge muligheden. Især, hvis en klub i top-otte er ude efter ham. Jeg er overrasket over, at han ikke har været sat i forbindelse med nogle af dem.

– De (Nottingham Forest, red.) er større end Brentford. Men det er ikke denne type klubber, han gider at forlade Brentford for. 

– Selv Everton klarer sig dårligt i øjeblikket. I øjeblikket ligger Brentford nummer 11 og Everton nummer 16. Hvis sæsonen sluttede nu, og Everton henvendte sig til Thomas Frank, så ville han ikke skifte til Everton. Det ville han ikke.

– Everton er en kæmpe klub, og de underpræsterer massivt. Jeg tror, at hvis en top-otte-klub byder sig til, så siger han ja, siger Bent til talkSPORT.

Thomas Frank og Brentford møder lørdag Manchester United på Old Trafford, og på pressemødet forud for kampen benyttede Thomas Frank lejligheden til at adressere den massive kritik af sin hollandske trænerkollega.

– Det er utroligt, hvor meget kritik, han skal modtage.

– Som cheftræner kender jeg følelsen af at være i en situation som denne. Jeg synes, kritikken er for meget.

– Han er åbenlyst en god træner, han har vundet to trofæer på to sæsoner. Men jeg forstår, hvordan det er: Hvis holdet vinder, er cheftræneren absolut fantastisk; hvis holdet taber er cheftræner absolut lort. Ofte er sandheden nok et sted midt imellem

Brentford er i modsætning til Manchester United kommet glimrende fra start i Premier League.

Holdet vandt senest med 5-3 over Wolverhampton, og holdet er aktuelt placeret som nummer 11 i rækken.

Læs også: Præsident bekræfter: De bød 1,9 milliarder kroner på Lamine Yamal

Der er kampstart på Old Trafford lørdag klokken 16.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce