Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ten Hag vil genforenes med stor stjerne

Af Emil Plovgaard
18.10.2024 Kl. 14:21

Manchester United har fået en katastrofal start på sæsonen, og presset på manager Erik ten Hag vokser. Klubben kæmper i den nedre del af Premier League-tabellen og har svært ved at finde rytmen. For at vende skuden har Ten Hag udset sig en gammel kending som den perfekte forstærkning.

Hollænderen ønsker at genforenes med sin tidligere Ajax-spiller, Frenkie de Jong, skriver den store catalanske sportsavis Sport ifølge SportWitness.

Læs også: Ten Hags afløser? United har talt med tysk stjernetræner

De to har allerede arbejdet sammen med stor succes i Amsterdam, og Ten Hag mener, at De Jong kan tilføre United den kvalitet og balance, der mangler på holdet.

Ten Hag forsøgte allerede at hente De Jong til Old Trafford sidste sommer, men en aftale med Barcelona kunne ikke blive til noget. Siden da har den hollandske midtbanespiller været plaget af skader og har ikke været en fast starter for den catalanske storklub.

De Jongs kontrakt med Barcelona løber frem til 2026, men han har indtil videre afvist at forlænge aftalen. Dette har åbnet op for spekulationer om et muligt skifte til Manchester United.

Ifølge spanske medier vil United gøre et nyt forsøg på at hente De Jong i det kommende transfervindue. Ten Hag håber, at den hollandske midtbanespiller kan være med til at løfte United op ad tabellen og sikre klubben en plads i Champions League.

United står i weekenden over for et opgør mod Brentford. Inden kampen har Ten Hag fået opbakning fra sin konkollega, danske Thomas Frank.

– Det er utroligt, hvor meget kritik, han skal modtage.

– Som cheftræner kender jeg følelsen af at være i en situation som denne. Jeg synes, kritikken er for meget.

Læs også: Thomas Frank ville afvise ‘kæmpe klub’

– Han er åbenlyst en god træner, han har vundet to trofæer på to sæsoner. Men jeg forstår, hvordan det er: Hvis holdet vinder, er cheftræneren absolut fantastisk; hvis holdet taber er cheftræner absolut lort. Ofte er sandheden nok et sted midt imellem, lyder det fra Frank inden opgøret, der fløjtes i gang lørdag klokken 16.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce