Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Bayern-stjerne vil lytte til United-bud på én betingelse

Af Emil Plovgaard
18.10.2024 Kl. 15:38

Manchester United hentede i alt fem nye spillere til klubben i løbet af sommerens transfervindue, heriblandt to spillere fra Bayern München.

Således blev Matthijs de Ligt og Noussair Mazraoui begge hentet hos de tyske giganter, men der kan være flere tilgange på vej fra det tyske.

I alt er tre Bayern-stjerner på ønskelisten hos De Røde Djævle, og iblandt disse er Alphonso Davies.

Davies har kontraktudløb hos Bayern München i 2025, og United vil meget gerne hente ham på en fri transfer næste sommer.

Real Madrid er dog også interesseret i canadieren, og der er forlydender om, at en aftale allerede på nuværende tidspunkt er på plads.

United må derfor regnes som en outsider til at snuppe Davies, men ifølge den tyske journalist Christian Falk, kan De Røde Djævle godt være med. Hvis klubben er i stand til at leve op til hans lønkrav.

– Alphonso Davies drømmer stadig om Real Madrid. Bayern München er stoppet med kontraktforhandlingerne.

– De ønsker ikke at indgå i forhandlinger med hans agent, Nick Huoseh, længere, idet de mener, at hans lønkrav er for høje. De ønsker ikke at betale ham 150 millioner kroner om året.

– Hvis United er villige til at betale dette, vil de være en stor udfordrer til Real Madrid. I øjeblikket har jeg hørt, at han er i forhandlinger med Real Madrid, men jeg har ikke hørt, at det samme skulle være tilfældet for Manchester United.

Læs også:

– Selvfølgelig, når en spiller som Davies er på markedet, så er han også på radaren hos United. Hvis de søger efter en spiller til den position, er Davies iblandt kandidaterne, skriver Falk i sin nye klumme for Caught Offside.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce