Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ten Hag benægter: Medierne skaber eventyr

Af Christian Frese
18.10.2024 Kl. 16:56

Erik ten Hag er slet ikke fyringstruet.

I hvert fald hvis man spørger hollænderen selv.

Det gjorde Manchester United-manageren klart på sit pressemøde forud for weekendens kamp mod Brentford.

– Larmen kommer kun fra medierne, fra jer. Fra nogle af jer, ikke fra jer alle, men nogle af jer. I bringer historier op, skaber historier, skaber eventyr, laver larm, bringer løgne, sagde Ten Hag ifølge Sport Bible og fortsatte:

– Fordi jeg ved, at vi alle er enige i denne klub. Jeg sagde det inden pausen. Jeg fortalte flere journalister. De troede ikke på mig. Jeg ser historier, men internt i klubben er der stille.

Læs også: Sir Alex Ferguson afslører: Afviste tre engelske klubber inden United

– Selvfølgelig snakker vi om den position, vi er i. At vi ikke er tilfredse med den position, hvor vi er, og vi skal have lavet det om. (Vi har snakket om), hvad der strategisk skal ske for at vende det.

– Men i sidste ende er vi stille. Vi er rolige. Vi forbliver, hvor vi er. Vi holder os til planen, og vi er overbeviste om, at vi vil gøre det til en succes.

De Røde Djævle ligger nummer 14 i Premier League og har blot vundet tre af de første 11 kampe i alle turneringer. De seneste historier er gået på, at Ten Hag vil blive fyret, hvis hans mandskab lørdag eftermiddag taber hjemme til Brentford.

For nyligt er et nyt navn blevet bragt på banen som en potentiel Ten Hag-afløser.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce